Lindsey Vonn pokazala da je u top-formi i nakon prekida skijaške karijere.

Galerija


Mjesec dana prošlo je od umirovljenja skijašice Lindsey Vonn, Amerikanke koja je stekla, osim jedne od najuspješnijih, i titulu jedne od najzgodnijih živućih sportašica.

Vezani članci Skijanje, ilustracija - 1 Korona uništila još jednu granu turizma: "Agencije su eventualno na jedan posto od lani, ako i to" Slika nije dostupna Osvećuje mu se? Bivši muž skijašice 'sabotirao' Tigera Woodsa

Nakon povlačenja iz svijeta profesionalnog sporta Lindsey je odlučila snimiti reklamnu kampanju za jedan sportski časopis, pa makar to bilo posljednji put.

34-godišnja Lindsay tako je počastila svoje obožavatelje na društvenim mrežama s nekoliko fotografija u kupaćem kostimu na plaži i pokazala kako je i dalje u top-formi.

Sudeći prema viđenom, još nije odustala od intenzivnog vježbanja unatoč tome što je prekinula profesionalnu karijeru.

"Nalazimo se u Puerto Vallarti. Zasad je sve odlično. Imam nekoliko kul kostima. Izgledati ću kao morska sirena, sve je stvarno sjajno", izjavila je Lindsey.

Legendarna skijašica vijest da se povlači iz profesionalnog skijanja objavila je na svom profilu na Instagramu tijekom proteklog mjeseca.

"Još uvijek se nisam u potpunosti s time pomirila", priznala je Lindsey.

U intervjuu za magazin Glamour četverostruka svjestka prvakinja objasnila je što ju je natjeralo da donese takvu odluku.

"Uvijek sam govorila, kada ne budem mogla skijati kako bih htjela, odustat ću. Nikad se nisam bojala, čak ni kad sam bila ozlijeđena. No tijelo mi je govorilo da moram stati i bilo je vrijeme da ga poslušam", objasnila je.

Bilo je to previše za nju: Lepa Brena u suzama i bez riječi napustila televizijski studio