Lidija Bačić i Žanamari
Lidija Bačić i Žanamari Foto: PR

Lidija Bačić i Žanamari snimile su zajednički duet "Stop" te su ispričale sve o svom prijateljstvu, ali i što misle o kolegama s estrade.


"Tijekom povijesti muškarci sus e goli skidali na pozornici. Mick Jagger, Freddie Mercury, pa i ovaj mali s Eurosonga. Hrpa njih", izjavila je Lidija Bačić u gostima kod Dalibora Petka, a Žanamari se sjetila epizode s Davorom Gopcem na Crnom mačku. "Nije moglo biti alternativnije mjesto, a on je došao samo u tanga gaćicama. Iza guza, sve smo vidjeli", rekla je Žanamari, na što je Lille nadodala: "Mi smo, ljudi, časne sestre za njih. Časne sestre."

Vezani članci Lidija Bačić Lille i Žanamari Perčić Lille i Žanamari bacile se u eksperiment i pripremile nešto neočekivano, evo kako zajedno najavljuju dugo toplo ljeto Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Seve i Franka na plaži, neke radno: Gdje su i s kim poznate Hrvatice dočekale 2019. godinu?

Lidija Bačić i Žanamari snimile su zajednički duet "Stop". "Davno smo se nas dvije upoznale, još u Hrvatskom idolu, kad je Žana došla u moju sezonu kao pobjednica. A kako smo se počele ekstremno lajkati na Instagramu, što su svi primjetili, Fayo je došao na ideju da zajedno napravimo duet. Baš smo kliknule, Žanamari je potpuno normalna žena", rekla je Lidija Bačić o svojoj kolegici.

Osim sto se objema jako sviđa Damiano David, pobjednik Eurosonga, djevojke su podijelile i kako njihovi roditelji reagiraju na izbor njihovih partnera. ‘Bože mojoj materi ne sviđa se nijedan nikad. Ko u onom filmu 'Dozvola za brak'. Mojoj mami nijedan ne valja, a kad ode, onda kaže: 'E, taj je bio baš super'", rekla je Lidija, a slično je bilo i sa Žanamari. "Tako je i meni bilo, no za mog muža je nekidan izjavila da joj je on kao sin kojeg nije rodila, tako da ga sad preferira skoro više od mene."

Petko ih je pitao jesu li kad dobile prostu sliku u inboks. "Ja nisam. To i ne čitam, imam svog administratora pa i ne pratim", rekla je Lidija, no Žanamari je imala takvo iskustvo. "Moj administrator je i moj muž pa kad nešto takvo dobije, obvezno mi pokaže - e, vidi što si dobila'", smijala se pjevačica.

Vladimir Šeks uživa u novoj ljubavi, srce mu je ukrala znatno mlađa misteriozna dama u čijem je društvu uživao na moru

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''