Reperica Lil' Kim velika je ovisnica o plastičnim operacijama koje su ju unakazile.

Galerija


Popularna reperica nastupila je na Tjednu mode u New Yorku.

Vezani članci Jane Fonda Slavna glumica u 83. godini odlučila da više neće odlaziti pod nož: "Ne želim se više rezati" Lil Kim Sablaznila pojavom: Ispod sakoa nije nosila ništa, a prozirna minica jedva je nešto sakrila

Radi se o 44-godišnjoj Lil' Kim, rođenoj Kimberly Denise Jones, koja se na pozornici pojavila u crno-zlatnom kombinezonu koji je otkrio njezin bujni dekolte te izgledao kao da će svaki čas prsnuti.

Pjevačica svakom svojom pojavom u javnosti izaziva šok i nevjericu zbog brojnih plastičnih operacija kojima se unakazila, iako to već možemo smatrati "starom viješću".

Naša galerija jasno će vam pokazati koliko se Kimberly promijenila tijekom godina zbog opsjednutosti plastičnom kirurgijom, a nećemo biti u krivu ako ju nazovemo "ženom s 1000 lica".

A ono po čemu je oduvijek bila poznata svakako je osebujni stil koji je posebno zainteresirao javnost 1999. godine kada se na dodjeli MTV Video Music nagrada reperica pojavila u ljubičastoj haljini na jedno rame koja je u potpunosti otkrila njezinu lijevu dojku, čiju je bradavicu pak prekrila naljepnicom u obliku školjke.

Dotična je sklona i nošenju perika u raznim bojama te prenapadnom šminkanju, a čini se kako od toga ne kani tako lako odustati.

Nadamo se samo kako je odustala od daljnjih plastičnih operacija, jer i ovo je previše. 

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

Obračun naše glumice na Instagramu: ''Neki će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći''