Vidno neraspoložena

Našli je bez svijesti: Neda Arnerić ostaje u bolnici, evo što liječnici kažu o njezinom zdravstvenom stanju

neda arnerić in magazin - 3 neda arnerić in magazin - 3 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju neda arnerić in magazin - 3 neda arnerić in magazin - 2 neda arnerić in magazin - 1 Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić, Miran Kurspahić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Milena Dravić, Neda Arnerić (FOTO: FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Galerija

Neda Arnerić prije nekoliko je dana završila u bolnici gdje će morati provesti još neko vrijeme.

Poznata srpska glumica Neda Arnerić koja je prije nekoliko dana bila hitno prebačena u bolnici bez svijesti i u teškom stanju, sada je stabilno, prenosi Blic.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u životu Još jedna u nizu senzacionalnih fotki 54-godišnje glumice, u badiću pokazala nikad bujniji dekolte

"Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj njezi. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati", otkrio je izvor Blica.

Ipak, Neda je vidno neraspoložena, a u bolnici će morati provesti sljedećih mjesec dana, saznaje i Kurir.

Prije nego je pronađena bez svijesti, glumicu je brat pokušavao dobiti putem telefona, no obzirom da se nije javljala, pozvao je bravara koji je obio vrata njezina stana.

Prema pisanju nekih medija, pored 65-godišnje glumice bili su pronađeni lijekovi pa se sumnja kako si je pokušala oduzeti život. Sredinom prosinca preminuo je Nedin suprug dr. Milorad Mešterović, s čime se ona teško nosila.

"Neda je na odjel toksikologije primljena u besvjesnom stanju. Iz dana u dan je sve stabilnija, ali je trenutno nesposobna za brigu o sebi. Tim stručnjaka donio je odluku da je zadrži koliko god bude potrebno, odnosno dok se ona skroz ne oporavi, a pretpostavka je da će to biti minimalno mjesec dana. Poslije smrti supruga Milorada Mešterovića Neda živi sama u stanu i nema tko brinuti o njoj. Zbog lošeg psihičkog stanja, savjetovano joj je da bar neko vrijeme mora imati medicinsku brigu, ukoliko ponovo ne bi došlo do sličnog nesretnog slučaja", objasnio je izvor za Kurir.

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film "Aleksi" Barbare Vekarić, u kojem je poznata glumica odigrala ulogu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +7 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom?

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie i Sarie Kessler (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +8 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako se to radi u Hollywoodu: Iskeširala 2,5 milijuna dolara za nove domove majci i sestri

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Facebook) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Instagram) +4 Nataša Janjić (Foto: Instagram) Celebrity Domaća glumica objavila prvu fotografiju iz šetnje s novorođenim sinom i suprugom Nenadom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene