Neda Arnerić prije nekoliko je dana završila u bolnici gdje će morati provesti još neko vrijeme.

Galerija


Poznata srpska glumica Neda Arnerić koja je prije nekoliko dana bila hitno prebačena u bolnici bez svijesti i u teškom stanju, sada je stabilno, prenosi Blic.

Vezani članci Koronavirus, Hrvatska, Ilustracija - 6 U Hrvatskoj rekordan broj novozaraženih i testiranih: Teško stanje u Slavoniji, hospitaliziran gradonačelnik Ilustracija Nestvarna transplantacija srca: Helikopter se srušio na krov bolnice, doktoru srce ispalo na pod...

"Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj njezi. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati", otkrio je izvor Blica.

Ipak, Neda je vidno neraspoložena, a u bolnici će morati provesti sljedećih mjesec dana, saznaje i Kurir.

Prije nego je pronađena bez svijesti, glumicu je brat pokušavao dobiti putem telefona, no obzirom da se nije javljala, pozvao je bravara koji je obio vrata njezina stana.

Prema pisanju nekih medija, pored 65-godišnje glumice bili su pronađeni lijekovi pa se sumnja kako si je pokušala oduzeti život. Sredinom prosinca preminuo je Nedin suprug dr. Milorad Mešterović, s čime se ona teško nosila.

"Neda je na odjel toksikologije primljena u besvjesnom stanju. Iz dana u dan je sve stabilnija, ali je trenutno nesposobna za brigu o sebi. Tim stručnjaka donio je odluku da je zadrži koliko god bude potrebno, odnosno dok se ona skroz ne oporavi, a pretpostavka je da će to biti minimalno mjesec dana. Poslije smrti supruga Milorada Mešterovića Neda živi sama u stanu i nema tko brinuti o njoj. Zbog lošeg psihičkog stanja, savjetovano joj je da bar neko vrijeme mora imati medicinsku brigu, ukoliko ponovo ne bi došlo do sličnog nesretnog slučaja", objasnio je izvor za Kurir.

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film "Aleksi" Barbare Vekarić, u kojem je poznata glumica odigrala ulogu.

Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom?

Ovako se to radi u Hollywoodu: Iskeširala 2,5 milijuna dolara za nove domove majci i sestri

Domaća glumica objavila prvu fotografiju iz šetnje s novorođenim sinom i suprugom Nenadom