Nešto posve drugačije

Zbog točke koja je sve prikovala za stolicu, slomio se i svjetski poznati lovac na talente, a već je i pravi hit na YouTubeu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lightwave Theater Lightwave Theater Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Lightwave Theater Lightwave Theater Lightwave Theater Lightwave Theater Lightwave Theater Lightwave Theater Lightwave Theater +2 Lightwave Theater Galerija

Kazališna skupina Lightwave Theatre izmamila je suze kod dvije članice žirija showa "Supertalent", a pogledajte kako je na njihovu točku reagirao i poznati lovac na talente Simon Cowell.

U petoj emisiji showa "Supertalent" gledatelji su imali priliku vidjeti jednu posve drugačiju lutkarsku predstavu koju su predstavili Lightwave Theatre iz Rumunjske.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Oni su skupina specijalizirana za lutkarske predstave za odrasle, a osnovani su 2013. godine. Kroz lutkarstvo na pozornicu žele donijeti nešto novo, a dosad su nastupali na pozornicama Velike Britanije, Hrvatske, Njemačke, Turske, Bugarske i mnogih drugih zemalja.

Lightwave Theatre je osnovala Cristina-Andrea Ion koja je imala viziju o predstavama za odrasle, a radijski voditelj Petru Stratulat prihvatio je njezinu ideju koju su zajedno realizirali.

Izveli su dirljivu predstavu s psom lutalicom koji se žrtvuje kako bi spasio život djevojčici koja je brinula o njemu, a točkom su kod žirija i publike izmamili suze.

"Ovo je bilo predivno, dvije naše sutkinje plaču, znači učinili ste odličan posao", poručio im je nakon nastupa Janko Popović Volarić, misleći pritom na Maju Šuput i Martinu Tomčić.

"Morat ćemo uzeti pauzu od pola sata da možemo nastaviti dalje, volim kazalište, volim lijepe priče, ali najviše volim poruke, a ova poruka koju ste vi poslali je da svi trebaju brinuti, ne samo kad voze, nego kad preuzmemo odgovornost za psa, pticu, mačku... Zadnjih godina ljudi su bezosjećajni, svi samo žele više novca, a ono što svi trebamo je samo čvrsti zagrljaj", komentirala je Martina.

A ona i Maja nisu jedine sutkinje talent showa koje su uspjeli dirnuti, to im je pošlo za rukom i kada su nastupili u showu "America's Got Talent" pred legendarnim lovcem na talente Simonom Cowellom.

Video tog nastupa koji je objavljen na YouTubeu broji preko 160 tisuća pregleda.

Sudjelovali su i u Rumunjskom "Supertalentu" gdje su dobili zlatni gumb.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina Evgeniia Dobrynina +20 Evgeniia Dobrynina Zanimljivosti Iza njezina širokog osmijeha krije se tuga zbog teškog gubitka: "Nemam nikoga, to je nešto najtužnije što možete doživjeti!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mira Pišćetek Mira Pišćetek Mira Pišćetek Mira Pišćetek +4 Mira Pišćetek Celebrity Hrvatska Susan Boyle: Od svog velikog sna nikad nije odustala, a ova snimka dokaz je da za ostvariti cilj nikad nije kasno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene