Svi se odmah složili!

Lidija se nakon utakmice družila s Mišom, a pohvalila se i zajedničkom fotkom: "Možda smo i mi donijeli sreće"

Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić i Žanamari PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić je na Instragramu objavila zajedničku fotografiju s Matom Mišom Kovačem.

Nakon što je uživala i bodrila Vatrene na splitskom Poljudu, pjevačica Lidija Bačić nije propustila priliku za druženje s legendarnim kolegom Matom Mišom Kovačem, a na profilu na Instagramu je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Legenda Evo što Mišo Kovač misli o Lidiji Bačić!

"Možda smo i legenda Mišo Kovač i ja na stadionu donijeli sreće Vatrenima. Uživajmo u plasmanu na Svjetsko prvenstvo", napisala je Lidija uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Sigurno jeste, naše legende", "Baš sam to htio napisati naše legende, bili ste brži", "Kombinacija top", "Prekrasno vas je vidjeti", "Bravo legendo", "Sto posto istina", poručili su joj njezini obožavatelji u komentarima.

"Idemo po pobjedu na Poljudu", napisala je Lidija uz fotografiju na kojoj pozira na stadionu, dok je u prvi plan istaknula svoj bujni dekolte, a koju je na društvenim mrežama objavila uoči utakmice.

Mate je pojavivši se na stadionu izazvao delirij,  a utakmicu između Hrvatske i Rusije pratio je u dresu Luke Modrića. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Bruno Petković Bruno Petković +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa zaručnica Brune Petkovića nije propustila utakmicu u Splitu, objavila i video pa svima poručila na što je ona ponosna!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene