Nešto drugačija Lile

Lidija Bačić u neočekivanom outfitu: Dugo je nismo vidjeli u haljini koja sakriva dekolte, no tu je visoki prorez!

Lidija Bačić Lidija Bačić Miroslav Lelas/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +19 Lidija Bačić - 1 Galerija

Lidija Bačić je na ovogodišnjem Splitskom festivalu zablistala u haljini s prorezom i ponosno pokazala vitke noge.

Našu pjevačicu Lidiju Bačić navikli smo vidjeti u dekoltiranim kreacijama u kojima ponosno pokazuje svoj bujni dekolte, no u finalnoj večeri ovogodišnjeg Splitskog festivala pojavila se u nešto drugačijem izdanju.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 provirio crveni grudnjak Raskošni dekolte Lidije Bačić jedva je pridržavao mrežasti topić u kojem se pojavila na pozornici!

36-godišnja Lidija pozornost je plijenila u haljini s dubokim prorezom s prednje strane koja je otkrila njezine vitke noge, a koje su se ovog puta našle u prvom planu.

Pjevačica je na festivalu i zapjevala i to u prvoj večeri, također u stajlingu u kojem nije mogla proći nezamijećeno.

Riječ je o pripijenoj bordo haljini čiji je gornji dio u potpunosti zatvoren dok se donji dio haljine proteže u kosinu. U ovoj kombinaciji istaknula je svoje raskošne grudi, ali i vitke noge te zavodljivu figuru. Kao modni dodatak nosila je bež salonke s isprepletenim vezicama.

Vesela Lile ukrasila je cijeli modni odabir valovima i pojačanom šminkom koja je istaknula njezine prekrasne oči, ali i zavodnički osmijeh.

Lidija je na Prokurativama iznenadila izvedbom pjesme ''Dalmatinka'', a inače je poznata po tome da žari i pali scenom, ali i po svojim odjevnim kombinacijama u kojima apsolutno svaki puta privuče svu moguću pozornost.

Svjesna je svog zgodnog izgleda pa se to ne boji ni istaknuti, najdraže su joj vruće kombinacije u kojima istakne baš svaki svoj atribut.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +11 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Ivan Pažanin +16 Jelena Rozga Celebrity Rozga istaknula bujni dekolte u haljini s izrezom na trbuhu, na istom mjestu bio je i naš chef s kojim je povezuju već neko vrijeme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene