Glumica Keira Knightley nije čest gost evenata, no u posljednje vrijeme sve je češće u javnosti.

Galerija


Šuškanja su sve glasnija.

Vezani članci Rodrigo Alves Lako bismo ga zamijenili za atraktivnu plavušu, ali on je donedavno bio muškarac koji je poželio biti žena Neven Ciganović Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih

33-godišnja holivudska glumica Keira Knightley u glumačkim vodama uspješno pliva još od davne 1993. godine i iako nam je potpuno jasno kako i holivudske žene stare, glumica u posljednje vrijeme privlači pozornost licem koje izgleda drugačije nego prije.

Keira Knightley (Foto: Profimedia)
Keira Knightley i James Righton (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tako je bilo i na Paris Opera Ballet Gali u sklopu Pariškog tjedna mode na koju je glumica stigla u senzacionalnoj srebrnoj haljini modne kuće Chanel.

U pratnji supruga, glazbenika Jamesa Rightona, Keira nije skidala osmijeh s lica, no brojni su korisnici interneta još jednom ustvrdili kako njezino lice izgleda drugačije.

Keira Knightley (Foto: Profimedia)
Keira Knightley (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Šuškanja su počela još prije nekoliko tjedana, jer u posljednje je vrijeme glumica nešto češće u javnosti nego inače.

Mnogi su to odmah povezali s činjenicom da je radila nešto na licu pa je izbjegavala pojavljivanje u javnosti, no činjenica jest kako glumica nije redoviti gost holivudskih zbivanja, već se na njima pojavljuje tek tu i tamo.

Keira Knightley (Foto: Profimedia)
Keira Knightley (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ostavljamo vam da sami prosudite o čemu se ovdje radi.