Glumica Keira Knightley nije čest gost evenata, no u posljednje vrijeme sve je češće u javnosti.

Galerija


Šuškanja su sve glasnija.

Vezani članci Katarina Alvir o važnosti Notre-Dame (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Što je od nje ostalo: Ovo su najvažnije činjenice o katedrali koju je progutao požar Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) I domaće zvijezde reagirale na tužne prizore izgorjele pariške katedrale: "Tužna vijest o jedinstvenom mjestu"

33-godišnja holivudska glumica Keira Knightley u glumačkim vodama uspješno pliva još od davne 1993. godine i iako nam je potpuno jasno kako i holivudske žene stare, glumica u posljednje vrijeme privlači pozornost licem koje izgleda drugačije nego prije.

Keira Knightley i James Righton (Foto: Profimedia)
Keira Knightley i James Righton (Foto: Profimedia)

Tako je bilo i na Paris Opera Ballet Gali u sklopu Pariškog tjedna mode na koju je glumica stigla u senzacionalnoj srebrnoj haljini modne kuće Chanel.

U pratnji supruga, glazbenika Jamesa Rightona, Keira nije skidala osmijeh s lica, no brojni su korisnici interneta još jednom ustvrdili kako njezino lice izgleda drugačije.

Keira Knightley (Foto: Profimedia)
Keira Knightley (Foto: Profimedia)

Šuškanja su počela još prije nekoliko tjedana, jer u posljednje je vrijeme glumica nešto češće u javnosti nego inače.

Mnogi su to odmah povezali s činjenicom da je radila nešto na licu pa je izbjegavala pojavljivanje u javnosti, no činjenica jest kako glumica nije redoviti gost holivudskih zbivanja, već se na njima pojavljuje tek tu i tamo.

Keira Knightley (Foto: Profimedia)
Keira Knightley (Foto: Profimedia)

Ostavljamo vam da sami prosudite o čemu se ovdje radi.