Liam Payne progovorio o danima provedenim u One Directionu.

Galerija


Pjevač i bivši član planetarno popularnog boy benda One Direction, koji je svojevremeno žario i palio, Liam Payne progovorio je o razdoblju provedenom u bendu i otkrio kako je ono za njega bilo poprilično toskično.

Vezani članci Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) 2018. godine ostavio ju je mlađahni dečko, fanovi su pokopali novu pjesmu, no ona se ne predaje Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Prije mjesec dana prekinuo je s 10 godina starijom curom, a za njega se sada otimaju manekenka i bogata nasljednica

25-godišnji pjevač priznao je da se borio kako bi izašao na kraj s teretom svjetske slave i da se okrenuo alkoholu kako bi postigao lažni dojam sreće.

U iskrenom intervjuu za Men's Health Australia, Liam je otkrio kako se još uvijek bori s osjećajem kontrole i vjeruje kako je briga o vlastitom mentalnom zdravlju vrlo važna za izvođače.

"Kada odrađujete stotine i stotine koncerata, pjevate 22 iste pjesme svaki dan, jednostavno morate izaći iz toga. Osjećate se kao da ste obukli Disneyjev kostim prije nego ste izašli na pozornicu i ispod njega ste često bijesni jer ne možete izaći nikako i shvatiti što se događa oko vas. Žarili i smo palili ali bilo je određenih razdoblja koja su bila toksična. Teško je kada imate toliko količinu slave na leđima kao što smo mi imali kao bend", izjavio je Liam.

Dodao je kako je imao sreće što je imao mogućnost izaći iz te priče i vratiti se vlastitom osjećaju normalnosti ali i kako se dan danas bori s osjećajem da ne iznevjeri ljude oko sebe kao i s anksioznošću.

U jednom od prijašnjih intervjua za Esquire Middle East otkrio je kako se ponekad osjećao toliko loše da nije imao volje izlaziti iz kuće.

"Naručio bih kavu u Starbucksu i počeo bih se znojiti jer nisam znao jesam li postupio ispravno ili ne. Pomislio bih, pa ja ne želim biti ovdje. Imao sam i problema s odlaženjem na benzinske i plaćanjem benzina", priznao je Liam.

One Direction, kojeg su uz Liama Paynea činili i Niall Horan, Harry Styles i Louis Tomlinson prestao je postojati 2016. godine kako bi se mogli fokusirati na samostalne karijere, dok je jedan od osnivača Zayn Malik napustio bend godinu dana ranije.

Žene diljem svijeta godinama ga obožavaju, ali on još od 2009. ima oči za samo jednu damu