Liam Nesson tvrdi da nije rasist, nakon šokantnog priznanja da je htio oduzeti život osobi crne rase.

Galerija


Holivudski glumac Liam Neeson nalazi se usred skandala, nakon što su njegovi obožavatelji ostali u šoku zbog izjave kako se prije desetak godina htio osvetiti zločincu koji je silovao njemu dragu osobu.

Vezani članci Liam Neeson (Foto: Profimedia) Prije 11 godina ostao bez voljene supruge, a glumca je dan uoči rođendana pogodila još jedna tragedija L'Wren Scott i Mick Jagger Velike ljubavi slavnih: Pronašli su srodnu dušu, a onda su ih razdvojile iznenadne tragedije

66-godišnji Liam detalje nemilog događaja ispričao je na predstavljanju svoga novog filma "Cold Pursuit".

"Ona se sa silovanjem nosila na nevjerojatan način, ali moja prva reakcija bila je da sam je pitao zna li tko joj je to učinio. Nije znala. Pitao sam koje je rase bila ta osoba. Rekla je da je bio crnac. Sišao sam dolje i hodao uokolo s palicom, u nadi da će mi netko prići. Hodao sam tako tjedan dana nadajući se da će neki crni gad izaći iz nekog puba i pokušati me napasti, da ga mogu ubiti. Bilo je užasno. Ali naučio sam lekciju iz toga, naposljetku sam pomislio kog vraga radim. Shvaćam tu potrebu za osvetom, ali iz tog se rađa samo nova potreba, samo ubijanje i ubijanje", izjavio je Liam.

Liam nakon svega tvrdi kako nije rasist i nije uputio ispriku radi izrečenog, no da je cijela situacija poprimila ozbiljne razmjere, svjedoči činjenica da je propustio premijeru navedenog filma.

Naime, cijelo je događanje na crvenom tepihu otkazano, organizatori su obavijestili novinare o tome nekoliko sati prije nego što je sve trebalo početi jer su smatrali kako je to najbolji potez za film, ali i za glumca. Premijera je tako održana bez njega i bez uobičajenog glamura i pompe. 

Film će se bez obzira početi prikazivati u kinima od 22. veljače.

Liamovu izjavu komentirala je i slavna britanska pjevačica Lily Allen, koja ga je nazvala "odvratnim rasistom" i posvetila mu pjesmu "F**k You"

"Inače bih ovu pjesmu posvetila Donaldu Trumpu, ali večeras je odlučujem posvetiti Liamu Neesonu, koji je rasistička svinja", izjavila je Lily tijekom svog koncerta u Sidneyju.   

Ovo je žena kojoj seks treba pet puta dnevno i uopće se ne trudi skrivati svoje apetite

Potresna priča: Živjela je kao kraljica, zarađivala milijune, a danas je beskućnica i jedva preživljava

Pogledajte svadbu desetljeća: Nikad viđene snimke Severinina vjenčanja napokon u javnosti