Ipak nije išlo

Jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta ponovno je slobodan: Propao mu brak s pjevačicom, a sad je napustio i drugu djevojku

Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 3 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 3 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 4 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 5 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 4 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 2 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 1 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 3 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 2 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 5 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 4 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 5 +22 Liam Hemsworth i Gabriella Brooks - 1 Galerija

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu Liam Hemsworth i njegova djevojka Gabriella Brooks navodno su prekinuli vezu.

Jedan od najseksipilnijih i najpoželjnijih muškaraca na svijetu Liam Hemsworth i njegova djevojka Gabriella Brooks prekinuli su svoju trogodišnju vezu.

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Okrutno! Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga

Ova informacija još nije potvrđena, ali bliski izvor Gabrielle za In Time magazin je rekao da je ona slomljena.

Par je navodno prekinuo još prije nekoliko mjeseci, a Liam je osjetio druge potrebe nakon što je pandemija covida završila.

''On nije želio biti zavezan na istome mjestu i posao je porastao otkad je završila pandemija'', rekao je izvor.

Još u prosincu 2021. godine Brooks je podijelila kako je jako sretna te da joj je proteklih nekoliko mjeseci bilo najbolje u životu.

''Moja veza mi je jako, jako važna i jako sveta za mene'', rekla je. ''Proteklih nekoliko mjeseci i godina najbolji su mi u životu.''

''Razumijem da postoji veliki interes za naši vezu, ali u ovakvom poslu neke stvari jednostavno moramo i želimo zadržati za sebe. Ali sjajan je, zaista je sjajan'', pričala je tada Gabriella.

Jedno se vrijeme počelo šuškati i kako bi par mogao stati pred oltar te da je Liam smognuo hrabrosti opet biti suprug nakon kratkog braka s pjevačicom Miley Cyrus, međutim, do vjenčanja nije došlo.

Liama i Gabriellu prvo se počelo povezivati 2019. godine nakon što je Liam raskinuo brak s Miley osam mjeseci od vjenčanja. 2020. godine, izvor je za E!News rekao da je njihova veza jača nego ikad te potvrdio šuškanja o njih dvoje.

''Veza s Gabriellom je drugačija nego s Miley. Oni se savršeno slažu i zanimaju ih iste stvari. Odnos nije pun uspona i padova. Gabriella je prizemna i razumna osoba'', pričao je izvor.

Iako još ništa nije službeno potvrđeno, čini se da je zgodni 32-godišnjak opet slobodan.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 +17 Iva Majoli Celebrity Iva Majoli pohvalila se veselim fotografijama s proslave rođendana, pažnju ukrao tajanstveni muškarac!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 2 +10 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Celebrity Omiljena slatkica uhvaćena u prisnim trenucima s djevojkom koju je je ispočetka skrivala, sada želi da svi znaju koliko je zaljubljena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene