Bivša mehaničarka

"Lovac na manekenke" ponovno osvaja: Višestruki svjetski prvak pokazao svoju u lateks utegnutu djevojku

Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicki Minaj i Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Cindy Kimberly (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) +0 Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Galerija

Lewis Hamilton poznat je kao serijski zavodnik ljepotica, a ovaj put "pao" je na bivšu mehaničarku.

Najpoznatiji svjetski vozač Formule 1 i višestruki svjetski prvak Lewis Hamilton djevojke mijenja gotovo kao čarape, a najnoviju odabranicu upravo je predstavio javnosti. 

Pogledaj i ovo Gerard Pique i Clara Chia Marti Već?! Pique je spreman za ozbiljan korak u vezi s mlađahnom djevojkom, učinit će to za mjesec dana?

Nakon ljubovanja s mnogim uspješnim manekenkama, pjevačicama i modelima, Lewis je viđen u društvu vrlo izazovne "žene mačke", bivše mehaničarke Zahre Elise, koja se za susret s Lewisom odjenula u kombinezon od lateksa i istaknula svoje vrlo raskošne obline. 

Nakon što je Hamilton 2015. prekinuo dugogodišnju vezu s američkom pjevačicom Nicole Scherzinger koja je bila vrlo turbulentna, slavni vozač prepustio se čarima mladenačkog života, koji mu je u naručje donio mnoge mlade i lijepe pripadnice nježnijeg spola. 

Na popisu obljubljenih dama našle su se i Barbara Palvin, Winnie Harlow, Kendall Jenner, Rihanna, Nicki Minaj, Rita Ora i Sofie Richie, a sada je na red došla i seksi mehaničarka zamamnih oblina Zahra Elise. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catch what the girls think about my arrival on @baddiehouseoffical. Click the link and tell me what YOU think! New episode out now. https://youtu.be/szX6EP1pBpk 📷 @rosey.sin #zahraelise #zmoney #baddie #baddiehouse #baddiegirl #newarrival #reality #tv #model #music #mogul #ezee #shorthairdontcare #wshhbeauty #subscribe

Objavu dijeli Zahra Elise (@zahraelise)

Paparazzi su otkrili mladi par kako pune gorivo na benzinskoj crpki, a kada je Zahra izišla iz auta, pokazala je i svu svoju raskoš. Odjevena u crno odijelo od lateksa i u visokim štiklama, Zahra je mamila uzdahe svojim atributima. Par je nakon rođendanske zabave glumca Kevina Harta zajedno otišao u Zahrin dom. 

25-godišnja Zahra zvijezda je Instagrama koju prati više od milijun ljudi, a bavi se i dizajnom pa je tako lansirala vlastitu liniju donjeg rublja, no zanimljivo je i da je četiri godine provela u američkoj ratnoj mornarici gdje je radila kao mehaničarka. 

Za mladu ljepoticu govorkalo se da je u vezi s Usainom Boltom, no ta glasina nikada nije potvrđena. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😏 📷 @thisiseames MUA @beautybysabrina #mondaymotivation #zmoney #dallas #dfw #mia #la #nyc #international #drip #cutthroat #model #zahraelise #ootd #picoftheday #monday #wilhemina #vogue #maxim #curvy #thickfit #love

Objavu dijeli Zahra Elise (@zahraelise)

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Getty Images) Eros Ramazzotti (Foto: Getty Images) +4 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako su se ljubakali prije samo tri mjeseca, a sada su obznanili da se rastaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene