Nije lako

Lepa Brena otkrila detalje ozbiljne bolesti s kojom se već godinama bori: "Ležala sam nepokretna 12 dana"

Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Lepa Brena +1 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena progovorila je iskreno o zdravstvenim problemima i dijagnozi tromboze s kojom se suočila prije deset godina.

Pjevačica Lepa Brena iskreno je progovorila o zdravstvenim problemima s kojima se već neko vrijeme bori i navikama koje je zbog toga morala promijeniti.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Naime, 61-godišnjoj Breni dijagnosticirana je tromboza, što malo njezinih obožavatelja zna, a sada je otkrila sve detalje o tome.

"Odavno sam naučila da probleme treba rješavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se s trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako živjeti, znam što ne smijem piti i jesti, kao i kako se moj život treba odvijati po zdravstvenim pravilima. Naučila sam živjeti po pravilima i da budem sretna. Cijepila sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Svijet živi i funkcionira po pravilima i mi se moramo uklopiti u njih", rekla je za srpski Story Brena, a prenosi Nova.rs.

Breni je tromboza dijagnosticirana prije deset godina, a da nešto nije u redu, primijetila je na jednom koncertu kada joj je ruka postala ljubičasto-plava.

"Nije mi palo na pamet da bi trebalo prekinuti koncert, prebacila sam mikrofon u lijevu ruku, a desnu podigla gore i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd, otišla sam na VMA na pregled. Bila sam na terapiji, ležala sam nepokretna 12 dana, s rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili. Bio je to moj prvi susret s trombozom. Bila sam u šoku", priznala je Brena.

Nakon toga je morala promijeniti tempo života i način prehrane, počela je jesti ribu, a izbacila je svinjetinu, janjetinu, voće, povrće i kruh.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene