Lepa Brena progovorila je iskreno o zdravstvenim problemima i dijagnozi tromboze s kojom se suočila prije deset godina.

Galerija Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena +25 Lepa Brena

Pjevačica Lepa Brena iskreno je progovorila o zdravstvenim problemima s kojima se već neko vrijeme bori i navikama koje je zbog toga morala promijeniti.

Vezani članci Lepa Brena Lepa Brena reagirala na fotku koju je objavio njezin sin, malo je reći da je komentarom oduševila sve: "Mama ti je carica!" Lepa Brena Malo tko zna da Lepa Brena ima sestru, rijetko je pokazuje u javnosti, a sada su se odvažile na zanimljiv potez!

Naime, 61-godišnjoj Breni dijagnosticirana je tromboza, što malo njezinih obožavatelja zna, a sada je otkrila sve detalje o tome.

"Odavno sam naučila da probleme treba rješavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se s trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako živjeti, znam što ne smijem piti i jesti, kao i kako se moj život treba odvijati po zdravstvenim pravilima. Naučila sam živjeti po pravilima i da budem sretna. Cijepila sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Svijet živi i funkcionira po pravilima i mi se moramo uklopiti u njih", rekla je za srpski Story Brena, a prenosi Nova.rs.

Breni je tromboza dijagnosticirana prije deset godina, a da nešto nije u redu, primijetila je na jednom koncertu kada joj je ruka postala ljubičasto-plava.

"Nije mi palo na pamet da bi trebalo prekinuti koncert, prebacila sam mikrofon u lijevu ruku, a desnu podigla gore i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd, otišla sam na VMA na pregled. Bila sam na terapiji, ležala sam nepokretna 12 dana, s rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili. Bio je to moj prvi susret s trombozom. Bila sam u šoku", priznala je Brena.

Nakon toga je morala promijeniti tempo života i način prehrane, počela je jesti ribu, a izbacila je svinjetinu, janjetinu, voće, povrće i kruh.

Žanamari ni korona nije spriječila da odradi trening, u vrućim hlačicama sve je zadivila: "Wow, ne mogu prestati gledati!" Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 +26 Žanamari Perčić - 2

U upadljivom sportskom kompletu ocrtavalo se vjerojatno i malo više nego što je htjela, ali svoje obline ponosno je istaknula Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 3 +29 Rita Ora

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju