Lepa Brena održala je koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni te oduševljenoj publici izvela cijeli niz svojih hitova. U jednom joj se trenutku pridružio i sin Stefan, koji je zajedno s njom izveo jednu pjesmu..

Galerija


Pjevačica, glumica i jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije Lepa Brena raspjevala je rasprodanu zagrebačku Arenu izvevši pred hrvatskom publikom 45 pjesama iz više od 35 godina duge karijere.

Vezani članci Klapa Rišpet i Giuliano Klapa Rišpet priredila nezaboravnu večer u rasprodanom zagrebačkom Lisinskom Lepa Brena (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Nakon deset godina jedna od najvećih zvijezda regije opet u Areni Zagreb: "Sprema se spektakl"

Na pozornicu najveće hrvatske dvorane spustila se poput kraljice viseći sa zvijezde, a oduševljena publika svih generacija dočekala ju je vriskom i ovacijama. Neumorno su s Brenom dva i pol sata pjevali u glas.

Uz specijalne audiovizualne efekte, bend, zbor, plesače, akrobate, Brena je na ovom glazbeno - scenskom spektaklu imala i posebnog gosta, sina Stefana s kojim je otpjevala duet "Jedan dan života".

Početak koncerta

Prvi od dva koncerta u Areni Lepa Brena je počela pjesmama "Boliš i ne prolaziš", a onda su se nizali njezini hitovi koje je pjevala zajedno s publikom - "Hajde da se volimo", "Uđi slobodno", "Nježna žena", "Kao nova"... Posebne ovacije doživjela je kad je zapjevala pjesmu "Jugoslovenka". Nastup Lepe Brene pratio je i njezin suprug Boba Živojinović. Drugi koncert Lepe Brene u zagrebačkoj Areni na rasporedu je u nedjelju.

Inače, Lepa Brena je u Zagreb sa suprugom i sinovima došla prije nekoliko dana, a osim napornih proba slobodno vrijeme je koristila, kaže, za šetnju gradom koji dobro poznaje i druženju s prijateljima.