Leonardo DiCaprio i Bradley Cooper poznati su po tome što često na evente vode svoje majke.

Galerija


Nije tajna da su holivudski glumac Leonardo DiCaprio i mama Irmelin Indenbirken vrlo bliski.

Vezani članci Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Nakon suludih tračeva o svom ljubavnom životu, ljepotan prošetao u nešto zapuštenijem izdanju Bradley Cooper i Gloria Campano (Foto: Getty) Ništa ne odlučuje bez nje: Miljenik žena na dodjelu stigao s mamom, koja se voli petljati u njegove veze

A 44-godišnjem Oskarovcu upravo je 75-godišnja mama bila pratnja na proslavi 75. rođendana glazbene dive Diane Ross na kojoj se okupila brojna glazbena i holivudska krema. I dok se Leonardo u casual izdanju skrivao ispod kapuljače, Irmelin je blistala u haljini koja je dosezala malo iznad koljena.

Duo je bio odlično raspoložen, a proteklih godina smo ih često viđali zajedno na raznim eventima i događanjima, čak i onda kada je glumac bio u vezama. A čini se kako je s tom praksom nastavio i dalje, jer mlađahna manekenka i glumica Camila Morrone, od koje se ne odvaja od druge polovice 2017. godine, ovoga puta nije bila s njim.

Ipak, Leonardo nije jedini holivudski "zlatni dečko" koji voli voditi mamu po službenim događanjima i zabavama. To učestalo radi i 44-godišnji Bradley Cooper.

Ponekad mama Gloria Campano dođe na crveni tepih zajedno s njegovom prelijepom zaručnicom Irinom Shayk, koja je i majka njegovog djeteta. Iako se godinama šuškalo kako Gloriji nije sjela niti jedna Bradleyjeva djevojka, čini se kako su to bile samo glasine.

Ipak, za majku Bradleyja Coopera nikada se nisu vezale priče poput onih da zalijeva vodom obožavatelje svog sina koji joj se motaju oko kuće. Irmelin to redovito radi, a priče su se pojavile ranije ovog tjedna.

Nekad su punili medijske stupce, a onda se povukli iz javnosti: Rastaje se par koji se zaljubio na ''Farmi''?