Leonardo DiCaprio od svoje je djevojke Camile Morrone stariji čak 22 godine.

Galerija


Oskarovac je poznat po velikoj ljubavi prema mlađahnim modelima.

Vezani članci Saša Lozar Saša Lozar objavio fotku iz djetinjstva, zbog frizure ga svi uspoređuju s jednom holivudskom zvijezdom Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 2 Poznati zavodnik konačno našao pravu u 22 godine mlađoj, a svi se pitaju hoće li je voditi pred oltar

Radi se o 43-godišnjem Leonardu DiCapriju u čijem su se krevetu dosad našle mnogobrojne ljepotice poput Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Toni Garrn i Blake Lively.

Leonardo DiCaprio Camila Morrone (Foto: Profimedia)
Gisele Bundchen Leo DiCaprio (Foto: Getty) Foto: Getty

Brazilska ljepotica Gisele najduže ga je zadržila, čak 7 godina, međutim niti jednoj nije uspjelo odvesti ga pred oltar. No u posljednje vrijeme su sve glasnija šuškanja kako bi "vječni holivudski neženja" uskoro mogao pokleknuti, jer luduje za svojom 21-godišnjom djevojkom.

Leonardo DiCaprio Camila Morrone (Foto: Profimedia)
Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Radi se o argentinskoj glumici i manekenki Camili Morrone čija je majka, glumica Lucila Solá od Leonarda mlađa samo godinu dana. Također, Camilin poočim je legendarni glumac Al Pacino s kojim se Leo i privatno druži.

Par je zajedno 9 mjeseci, a prema pisanju US Weeklyja, Leonardo se sprema na važan životni korak te navodno uskoro planira zaprositi mladu ljepoticu koja je stekla veliku popularnost otkad ljubi jednog od najpoznatijih glumaca današnjice.

Leonardo DiCaprio Camila Morrone (Foto: Profimedia)
Camila Morrone (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Paru ne predstavlja problem ni 22 godine razlike, a duo je proveo zajedno cijelo ljeto na luksuznim jahtama.