Prostitutke i narkomani

Slavni Leo otkrio svoje siromašno djetinjstvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije nego što je postao jedan od najcjenjenijih glumaca u Hollywoodu, Leonardo DiCaprio je bio samo siromašan dječak koji je živio u veoma opasnom losangeleskom kvartu.

Milijuni obožavateljica diljem svijeta zahvalne su za svaki film u kojem se pojavi njihov miljenik, 39-godišnji Leonardo DiCaprio. Da pojeduje veliki glumački talent, Leo je dokazao još 1997. godine u filmu Titanic koji je bio jedan od najgledanijih filmova ikad. Nakon njega je nastavio svoju plodnu glumačku karijeru i stekao mnoštvo obožavateljica.

U intervjuu za Los Angeles Times, Leo je otkrio kako se zapravo našao u svijetu filma. Opisao je i svoje djetinjstvo koje se ne čini nimalo bajkovitim.

Zar ih je moguće pobrojati sve? Leo i sve njegove uloge u 1 GIF-u!

Leo je odrastao u kvartu okružen prostitutkama i narkomanima. Zvijezda filma 'Vuk s Wall Streeta, priznaje kako nikad nije konzumirao drogu jer je od malih nogu bio zgrožen posljedicama koje iza nje ostaju. Narkomani su doslovno umirali na njegovom kućnom pragu i sve je to ostavilo velike posljedice na njegovo djetinjstvo.

'Odrastao sam u veoma siromašnoj obitelji i želio sam vidjeti drugu stranu spektra', priznao je Leo, koji je u školi bio maltretiran. Upravo zbog ovih razloga i zbog želje da se makne iz te grozne okoline i iz škole za koju ga ne vežu lijepe uspomene, tražio je od majke da ga upiše na satove glume.

'Imao sam 15 godina i rekao sam majci kako želim biti glumac. Zamolio sam je da me vodi na audicije', priznao je glumac koji je sa samo 23 godine, zahvaljujući filmu 'Titanic', postao idol milijunima diljem svijeta.

Posljednji veliki film u kojem glumi je 'Vuk s Wall Streeta' za kojega je nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg glumca.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene