Zlatna lopta sigurno zanima sve ljubitelje nogometa, ali i oni koji vole dobru glazbu doći će na svoje.


Dodijela 'Zlatne lopte' održati će se 11. siječnja u Cirihu. Znamo da su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar nogometaši koji će se boriti za ovu prestižnu nagradu. Nema sunje kako će situacija u dvorani biti napeta.

Leona se pretvorila u pravu ljepoticu!

Vezani članci Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo ponovio gestu od prošle godine? Osoblju resorta gdje je boravio dao pozamašnu napojnicu

Kako bi opustili atmosferu, organizatori su se odlučili za apsolutno dobitnu kombinaciju što se glazbenog programa tiče. Goste i nominirane zabavljati će, ni manje ni više, britanska diva Leona Lewis djevojka koja je nakon pobjede u talent showu doslovno preko noći osvojila svijet i naši domaći dečki 2Cellos koji su baš poput Leone nezaobilazna imena u svijetu showbizza.

FIFA objavila finaliste za Zlatnu loptu: Ronaldo, Messi i Neymar

Kada se udruže ovakva imena iz svijeta glazbe i sporta, ne treba očekivati ništa manje do vrhunski spektakl, a sve to možete pratiti uživo na Youtube kanalu Fife.