Zlatna lopta sigurno zanima sve ljubitelje nogometa, ali i oni koji vole dobru glazbu doći će na svoje.


Dodijela 'Zlatne lopte' održati će se 11. siječnja u Cirihu. Znamo da su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar nogometaši koji će se boriti za ovu prestižnu nagradu. Nema sunje kako će situacija u dvorani biti napeta.

Leona se pretvorila u pravu ljepoticu!

Vezani članci Najila Trindade (Foto: Instagram) Optužila slavnog nogometaša za silovanje, skoro ga koštala karijere, a sad je otkrivena prava istina Suzy Cortez (Foto: Instagram) Vlasnica najbolje guze Brazila obožava nogomet, a atmosferu zapali čim se pojavi

Kako bi opustili atmosferu, organizatori su se odlučili za apsolutno dobitnu kombinaciju što se glazbenog programa tiče. Goste i nominirane zabavljati će, ni manje ni više, britanska diva Leona Lewis djevojka koja je nakon pobjede u talent showu doslovno preko noći osvojila svijet i naši domaći dečki 2Cellos koji su baš poput Leone nezaobilazna imena u svijetu showbizza.

FIFA objavila finaliste za Zlatnu loptu: Ronaldo, Messi i Neymar

Kada se udruže ovakva imena iz svijeta glazbe i sporta, ne treba očekivati ništa manje do vrhunski spektakl, a sve to možete pratiti uživo na Youtube kanalu Fife.