stari li ona?

Bivša Miss Hrvatske na ljetovanju se hvali tijelom bez mane, a izgleda isto kao i prije 24 godine kada je osvojila krunu!

Lejla Filipović Lejla Filipović Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović Lejla Filipović Lejla Filipović Lejla Filipović Lejla Filipović (Foto: Instagram) +0 Lejla Filipović Galerija

Lejla Filipović na Instagramu je objavila fotografiju s ljetovanja na kojoj je pokazala besprijekornu figuru u kupaćem kostimu.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović sa suprugom Tarikom Filipovićem trenutno uživa na ljetovanju u Istri, odakle se javila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Tara Thaller ludost ili protest? Domaće dame o trendu pojavljivanja bez šminke na crvenim tepisima: ''Moji podočnjaci su uvijek tu da me se prepozna''

A nakon što je podijelila romantičnu fotografiju sa suprugom, objavila je i jednu na kojoj pozira sama i kojom je pratitelje oborila s nogu.

"Jedna fotkica prije nevremena", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira u crnom kupaćem kostimu preko kojeg je prebacila ogrtač, a stajling je upotpunila i šeširom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

"Predivna", "Očaravajuća", Divna Lejla", "Dama", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a pratitelji su primijetili i da uopće ne stari.

Lejla je titulom Miss Hrvatske okrunjena 1998. godine, a tadašnji vlasnik licence izbora pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, Lejli titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković.

Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

S glumcem Tarikom Filipovićem u braku je od 2007. godine, a zajedno odgajaju sinove Armana i Dinu. Lejla je sina Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem, a Tarik se odlično slaže s njim i tretira ga kao vlastito dijete.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Woody Harrelson - 8 Zrinka Cvitešić - 4 +12 In Magazin: Zrinka Cvitešić Celebrity Zrinka Cvitešić podijelila lijepe novosti: "Upravo sam primila najsretniju vijest u posljednje vrijeme!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +15 Victoria Beckham Celebrity Raskol u obitelji Beckham? Novi potez najstarijeg sina Davida i Victorije rasplamsao je glasine koje su se pojavile dok su bili u Hrvatskoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene