''Volim cice''

Lejla Filipović iznenadila fotografijom povećeg dekoltea, no grudi je pokazala s razlogom

Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Lejla Filipović (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Lejla Filipović (FOTO: Instagram) +0 Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Galerija

Lejla Filipović pridružila se akciji ''Volim cice''.

Lejla Filipović objavila je fotografiju svojeg dekoltea, ali nije riječ ni o kakvom seksi selfiju, već se radi o kampanji za osvještavanje žena u prevenciji protiv raka dojke.

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin jednom Miss, uvijek Miss Izbor za Miss Hrvatske kroz 30 godina pratili su brojni skandali, a mnogi misle da su izbori ljepote općenito - namješteni!

Naime, ovoj kampanji mlade blogerice pridružile su se brojne poznate Hrvatice, među kojima i Petra Nižetić te Anita Dujić.

Lejla je ovom objavom stala uz bok hrabroj Miji Dropuljić, koja je cijelu kampanju i pokrenula.

''Hvala Mia što si pokrenula ovu akciju osvještavanja žena u prevenciji protiv raka dojke. I hvala ti što si podijelila svoje iskustvo s nama. Nemojte da nam njezino iskustvo, a ni iskustvo mnogih žena, osobito mladih djevojaka bude još samo jedan tekst koji ćete pročitati i zaboraviti. Naručite se na ultrazvuk već sutra. Djelujte preventivno da sutra ne bi bilo prekasno. Stavite i vi na svoj profil #volimcice i budite dio ove lijepe priče. Da budemo uvijek korak ispred'', napisala je bivša Miss Hrvatske uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene