Lejla Filipović pridružila se akciji ''Volim cice''.

Galerija


Lejla Filipović objavila je fotografiju svojeg dekoltea, ali nije riječ ni o kakvom seksi selfiju, već se radi o kampanji za osvještavanje žena u prevenciji protiv raka dojke.

Vezani članci Slika nije dostupna Hrvatica koja je hobi pretvorila u biznis: 'Povela sam se onim što ja volim nosit' Slika nije dostupna OD PRVE DO ZADNJE Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu

Naime, ovoj kampanji mlade blogerice pridružile su se brojne poznate Hrvatice, među kojima i Petra Nižetić te Anita Dujić.

Lejla je ovom objavom stala uz bok hrabroj Miji Dropuljić, koja je cijelu kampanju i pokrenula.

''Hvala Mia što si pokrenula ovu akciju osvještavanja žena u prevenciji protiv raka dojke. I hvala ti što si podijelila svoje iskustvo s nama. Nemojte da nam njezino iskustvo, a ni iskustvo mnogih žena, osobito mladih djevojaka bude još samo jedan tekst koji ćete pročitati i zaboraviti. Naručite se na ultrazvuk već sutra. Djelujte preventivno da sutra ne bi bilo prekasno. Stavite i vi na svoj profil #volimcice i budite dio ove lijepe priče. Da budemo uvijek korak ispred'', napisala je bivša Miss Hrvatske uz objavljenu fotografiju.