Miley Cyrus nepravedno je optužena da je loše govorila o pjevačici Beyonce.


Iako je često prozivaju za stvari koje je napravila, ovoga puta Miley je nepravedno optužena.

Vezani članci Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Pjevačica objavila bizarnu snimku na kojoj polugola razmjenjuje poljupce s mlađahnim dečkom Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) Bivša ga je javno ponizila prevarom sa ženom, a on slomljeno srce liječi u zagrljaju mlade plavuše

HollywoodLife.com objavio je lažne izjave mlade pjevačice u kojima je loše govorila o slavnoj Beyonce. Portal je objavio da je Miley izjavila da smatra da je Beyonce već predugo 'izvan igre' i da je ona spremna zauzeti njezino mjesto.

Kraljica skandala opet šokira - ovog puta poljupcem!

'Ja sam jedina ženska osoba koja bi mogla stati na njezino mjesto. Beyonce mi je velika inspiracija, ali sada je vrijeme da se ona povuče. Ja imam sve što je potrebno; i glas i stas i ritam. Ja sam jednostavno najbolja', navodno je izjavila Miley.

Na svom je Twitter profilu Miley sve opovrgnula i obavijestila sve da nikakva drama ne može stati između nje i Bey.

Također su se pokrenula šuškanja oko novog hita Miley Cyrus 'Wrecking Ball' koji se popeo na vrh glazbenih ljestvica. Trač je da je tu pjesmu Miley ukrala Beyonce.

Ipak, glasnogovornik Sache Skarbek koja je napisala tekst za spornu pjesmu, izjavio je za medije da je pjesma bila izvorno pisana za Beyonce, ali nakon što su shvatili da joj pjesma neće odgovarati tražili su nekog drugog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook