Laurene Powell Jobs u vezi je s Danielom Hummom.

Galerija


Udovica preminulog milijardera i osnivača tvrtke Apple Stevea Jobsa, 55-godišnja Laurene Powell Jobs navodno izlazi sa slavnim kulinarskim chefom Danielom Hummom koji je od nje mlađi 12 godina.

Vezani članci Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom Ivana Paris Nakon iznenadnog razvoda od bivšeg mistera, jedna od najzgodnijih Hrvatica ponovno ljubi

Par je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, neimenovani izvor ispričao je za Page Six kako su bili na nekoliko spojeva, a viđeni su i u Danielovu restoranu na Manhattanu. Prvi su se put u javnosti pojavili u siječnu ove godine na NBA utakmici između Washington Wizardsa i New York Knicska u londonskoj O2 Areni.

Laurene je sa Steveom bila u braku 20 godina. Upoznali su se 1989. godine kada je ona bila studentica Stanforda, a vjenčali su se dvije godine kasnije. U braku su dobili dvoje djece.

Osim po tome što je bila udana za osnivača kompanije Apple, Laurene je u svijetu poznata i kao osnivačica organizacije Emerson koja se bavi društvenim utjecajem i zalaže se za poboljšanje politika obrazovanja, imigracijskim reformama, socijalnom pravdom i očuvanjem okoliša. S približnom neto zaradom od 21,7 milijardi američkih dolara, Laurene je sedma na listi najbogatijih žena svijeta.

Daniel je drugi muškarac s kojim je povezuju nakon Steveove smrti od prije osam godina. On se u SAD iz Švicarske preselio 2003. godine i suvlasnik je restorana Eleven Madison Park. Bio je oženjen s Geneen Wright s kojom ima dvije kćeri, dok najstariju kćer ima iz prijašnje veze u Švicarskoj.

Prije Daniela, Laurene je izlazila s bivšim gradonačelnikom Washingtona Adrianom Fentyjem koji iza sebe ima brak s odvjetnicom i troje djece.

Najbogatiji Hrvat dobio drugo dijete, na svijet stigla djevojčica zanimljivog imena