Laura Dern i Shailene Woodley pojavile su se na premijeri druge sezone serije "Big Little Lies".

Galerija


Američke glumice Laura Dern i Shailene Woodley pojavile su se u odvažnim modnim kombinacijama na njujorškoj premijeri druge sezone serije "Big Little Lies", u kojoj tumače jedne od glavnih uloga.

Vezani članci Charlize Theron Mala crna haljina bez grudnjaka: Lijepa glumica svojom je pojavom uspjela ostaviti druge kolegice u sjeni Margot Robbie (Foto: Getty Images) Ljepotica u zagrljaju zgodnih kolega u haljini koja joj je zadavala puno problema, asistent spašavao situaciju

52-godišnja Laura odlučila se za elegantno crno bijelo dizajnersko odijelo te crnu prozirnu košulju, ispod koje se jasno vidio crni čipkasti grudnjak. U prozirnom se iste večeri pojavila i 27-godišnja Shailane, koja je obukla u potpunosti prozirnu haljinu zanimljivog dizajna, ispod koje je nosila crni bodi s dubokim dekolteom, ali i koja je otkrivala njezine savršene noge.

Shailane se u jednom dijelu večeri malo više opustila pa je na afterpartyju bosa zaplesala s mlađahnim kolegom Iainom Armitageom, koji u seriji glumi njezina sina, i tako postala glavna zvijezda večeri. U bosonogu ljepoticu kojoj su dojadile visoke potpetice bili su upereni svi objektivi kamera i pogledi okupljenih uzvanika. 

U nešto čednijim stajlinzima pozirale su njihove kolegice 30-godišnja Zoe Kravitz, 43-godišnja Reese Witherspoon, 51-godišnja Nicole Kidman i 69-godišnja Meryl Streep, koje također glume u seriji i u drugoj sezoni serije.

Nova sezona popularne sadrži sedam epizoda, a priča je temeljena na romanu Liane Moriarty.

Nekoć smo se divili njezinim oblinama, a sad ih više nema: Mlada glumica otkrila razlog svoje mršavosti