Laura Carter (Screenshot: Instagram)
Laura Carter (Screenshot: Instagram)

Britanska reality zvijezda snimila je pornić s nogometašem Premier lige. Uskoro bi video mogao procuriti i na interent.


Britanski model Laura Carter, javnosti je poznatija kao reality zvijezda. No, stvari se mijenjaju tako da će Laura najvjerojatnije ostati zapamćena kao glavna glumica kućnog pornića s nogometašem Premier lige, čije ime je za sada još uvijek nepoznato.

Identitet se ne zna ni prodavaču porno videa. Poznato je samo kako će prodat  video uradak crvenokose Laure kupcu koji ponudi najviše. Pretpostavlja se kako iznos neće biti manji od 10 tisuća funti, piše Daily Star.

Laurin agent čini sve kako bi spriječio curenje pornića na Internet. 'Laurin pravni tim odmah će poduzeti sve mjere protiv osoba koje pokušavaju prodati privatni video', rekao je agent. 30-godišnja ljepoticau navodnom videu prije konkretne akcije pozira u erotskom donjem rublju.

'Laura je trenutno u blaženom neznanju. Ne zna za mogućnost curenja videa u javnost', rekao je izvor blizak Laure.' Laura će biti shrvana ako uradak dospije u krive ruke. To nije ono što bi ona htjela', dodao je izvor.

Mlada ljepotica voli plijeniti pažnju javnosti svojim izjavama. Tako je prošle godine tvrdila kako je Justin Bieber baš nju odabrao za seks u troje u njegovoj hotelskoj sobi.