Nikamo bez šminke

Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Galerija

Larsa Pippen snimljena je na plaži u Miamiju, kojom je prošetala u badiću s tangicama i tako plijenila pažnju u kojoj uživa.

Američka reality zvijezda Larsa Pippen ponovno je bila zvijezda plaže u Miamiju. Pojavila se u jednodijelnom badiću s tangicama te je ponosno i samouvjereno šetala dok su svi pogledi bili usmjereni u njezinu smjeru.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kraljica skandala Njezini badići postaju sve manji i tjesniji, a obline izraženije, pa ovakvi prizori ne promiču dežurnim paparazzima

46-godišnja Larsa u neonskom je badiću istaknula svoje obline, a još je jednom pokazala i kako se nigdje ne voli pojavljivati bez šminke na licu, pa čak ni pod visokim temperaturama na plaži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Marie (@larsapippen)

Atraktivna brineta prije nekoliko dana svojim je obožavateljima obznanila vijest kako se pridružila stranici za odrasle OnlyFans na kojoj im želi dati uvid u svoj, kako kaže, divlji život i pokazati im svoje omiljene kupaće kostime i donje rublje.

"Nije me briga što ljudi govore, svaka žena može voljeti i živjeti pod svojim uvjetima. Dobro došli na moj OnlyFans, ovo je način da upoznate stvarnu mene i da se povežem sa svojim istinskim obožavateljima. Možete vidjeti moj život iza kulisa, pokazat ću vam svoje omiljene badiće i rublje, razgovarat ćemo privatno. Želim pokazati svim ženama na svijetu, bez obzira na to gdje se nalaze, da mogu biti seksi i uspješne", poručila je bivša najbolja prijatelja Kim Kardashian.

Larsa se u posljednje vrijeme našla u nekoliko skandala. Sve je počelo razvodom od košarkaša Scottieja Pippena i svađom s klanom Kardashian, pa do afere s košarkašem Malikom Beaslyjem, koji je od nje mlađi 23 godine i kojem je navodno uništila brak. No čini se da joj je i on brzo dosadio pa ga je ostavila već nakon nekoliko mjeseci i sada uživa u solo životu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene