Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što se dogodi kad se domaća uspješnica poput Larinog izbora prepozna dalje od granica Lijepe naše? Ljubavna priča Lare i Jakova ušla je u europske domove, ali i domove diljem Azije.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Guze Ispala im je ''prtljaga'', i same su se iznenadile kada su vidjele kolika je Marija Karan Nakon vijesti o razvodu zvijezda "Larina izbora" objavila seksi fotku iz luksuznog američkog doma

Lara je osvojila zemlju i regiju, a sada kreće i na svjetsku scenu. Nemojte da vas ovo iznenadi - ova megapopularna serija prodana je u čak 19 zemalja diljem svijeta - uz Sloveniju i Češku, Larin izbor nesumnjivo će osvojiti i gledatelje Slovačke, Bosne i Hercegovine, Makednije, Srbije, Crne gore, Rumunjske, i Bugarske.

'To je vrlo zanimljivo čuti kako govoriš bugarski, rumunjski. Zanimljivo nisam ni znala da sve to pričam', rekla je Doris Pinčić. Ljubavna priča Lare i Jakova ući će i u domove Irana, a dolazi i na male ekrane Iraka, Azerbejdžana, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara, Kuvajta, Tadžikistana, Uzbekistana, Bahreina i Kazahstana.

>> Vodi dvostruki život: Juričić u ljubavnom trokutu!

''Larin izbor'' serija je koju prosječno prati 800 000 Hrvata, a rekordne epizode imale su i milijunidvjestotisuća gledatelja. Televizijska uspješnica Nove TV ovo je ljeto prerasla i u filmski hit - 'Larin izbor: Izgubljeni princ' koji je postao najgledaniji kino film godine i treći najgledaniji hrvatski film u modernoj povijesti kinematografije.

Nova TV trenutačno emitira drugu sezonu serije, nastavak napete priče o Lari i Jakovu koji će u novim nastavcima morati prevladati nove prepreke te dokazati da prava ljubav uvijek pobjeđuje. Priznajte, i vas je osvojila kao i svijet!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook