Što su sve prošle!

Kakvi frajeri! Ovako to izgleda kad se žene pretvore u glazbenike iz legendarnih bendova!

Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 10 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 10 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 10 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 9 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 8 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 7 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 5 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 6 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 2 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 3 +0 Lana Klingor Mihić i Marina Orsag - 4 Galerija

Lana Klingor Mihić za četvrtu emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' preobrazila se u Akija Rahimovskog, dok se Marina Orsag transformirala u Adisa iz benda Dubioza kolektiv.

Lana Klingor Mihić i Marina Orsag ovog su puta dijelile zajedničke "muke" u emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

Pjevačica i komičarka transformirale su se u muškarce. Dok je Lanin zadatak bio glazbenik Aki Rahimovski, Marina je dobila bend Dubioza kolektiv, pa je morala utjeloviti više od jedne osobe. Orsag je zato i oćelavjela, a Klingor Mihić dobila je dodatne dlake. 

Kako su se osjećale, što im je bilo najteže i ostala iskustva u vezi s transformacijom u muškarce natjecateljice su ispričale u "Backstageu s Miom". 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene