Lana Jurčević izrekla je sudbonosno da makedonskom nogometašu Risti Mitrevskom.

Galerija


Lana Jurčević, starija kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, izrekla je sudbonosno da i uplovila u bračnu luku s makedonskim nogometašem Ristom Mitrevskim. 

Vezani članci Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa! Lana Jurčević (Foto: Instagram) Otkriveno što stoji iza Lanina brisanja profila na Instagramu i najveće životne prekretnice

25-godišnja mladenka zablistala je u nježnoj čipkastoj vjenčanici, a čini se da je uspjela uspješno sakriti i trudnički trbuščić. Naime, par očekuje svoje prvo dijete. 

Bračne zavjete razmijenili su u zagrebačkoj crkvi Svetog Marka, a svečanosti i slavlju ljubavi svjedočili su brojni prijatelji i rodbina. Par se navodno upoznao 2016. kada je Risto igrao za Nogometni klub Istra 1961. Risto danas igra za ciparski klub Enosis Neon Paralimni. Prije desetak dana Lana je imala višednevno djevojačko slavlje u luksuznom hotelu u Rovinju. 

Podsjetimo, Lana je diplomirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, a prije svog nogometaša je ljubila Emila Tedeschija mlađeg. 

Ljepotom je zavela najmoćnijeg čovjeka Francuske, a onda se uništila ovisnošću o botoksu i dijetama