Jako seksi

Fanovi su sigurni: Fotografije Lane Jurčević na zadnjem sjedištu automobila dokaz su da savršenstvo postoji

Lana Jurčević: (Foto: Instagram) Lana Jurčević: (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević: (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević: (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Lana Jurčević neumorno radi, a sa svojim pratiteljima rado podijeli i pokoji detalj prije dolaska na koncert. Tako je bilo i ovoga puta

Neumorna Lana Jurčević i protekli je vikend imala jedan od brojnih natsupa, a s pratiteljima na Instagramu podijelila je kako izgleda njezin dolazak na koncert.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Članu ekipe pozirala je na zadnjem sjedištu automobila u zlatnoj haljini s visokim prorezom, a pažnju su privlačile i njezine štikle na vezanje.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Neke od njezinih pratitelja je naravno zanimalo ima li i za njih mjesta u tom automobilu, a neki su pak zaključili da su fotografije koje je podijelila dokaz da savršenstvo postoji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene