Lana Jurčević često s obožavateljima dijeli snimke obrade raznih stranih hitova.

Galerija


Ona je jedna od naših najpopularnijih pjevačica.

Vezani članci Vozačica Otkinula crijevo s benzinske i nastavila voziti, a ovo je bila njezina reakcija kad su je pokušali upozoriti Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

Zagrepčanka Lana Jurčević vrlo je aktivna na društvenim mrežama te s brojnim obožavateljima često dijeli trenutke iz privatnog života, ali i snimke obrada raznih stranih pjesama.

Ovaj put atraktivna i talentirana brineta s 415 tisuća obožavatelja na Instagramu podijelila je svoju interpretaciju Oscarom nagrađene pjesme "Shallow" iz filma "A Star Is Born".

"Ovako ja čistim dušu", napisala je Lana uz video te dobila brojne pozitivne komentare.

"Bolje od originala", "Ježim se", "Otpjevano s dušom", samo su neki od onih koje smo mogli pročitati, no kao i uvijek, bilo je tu i onih koje nije impresionirala.

"Zašto si maknula drugi video? Nemoj da te zli komentari obeshrabe! Nitko nije savršen, pogotovi ti koji pišu zlobne komentare. Njima nitko nije dovoljno dobar. Da nisi dobar pjevač, ne bi bila sad tu gdje jesi. Pusa", poručila joj je jedna obožavateljica.

A kako je Lani pošlo za rukom obraditi ovu vrlo zahtjevnu pjesmu u originalnoj izvedbi slavne Lady Gage i Bradleyja Coopera, uvjerite se sami.  

Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti