Dirljiva posveta

Lana Jurčević rastužila objavom na Instagramu: ''Bila je posebna, znala sam da će mi jednom biti drago jer imam ovu snimku''

Lana Jurčević Lana Jurčević DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 In Magazin: Lana Jurčević - 1 +0 Lana Jurčević Galerija

Lana Jurčević na svojem je profilu na Instagramu objavila tužnu vijest. Preminula joj je baka, a pjevačica joj je posvetila emotivnu objavu.

Naša pjevačica Lana Jurčević rastužila je svoje pratitelje dirljivom objavom na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Uz video koji je podijelila napisala je da je preminula njezina baka Ena, žena koja je, kako je istaknula, svojom pojavom uveseljavala gdje god se pojavila, a bila je poznata po svojim dvjema pletenicama i bijelim tenisicama.

Na videozapisu Lana sa svojom bakom stoji na pozornici na jednom od Laninih koncerata, a baka je na mikrofon zapjevala jednu staru pjesmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

''Znala sam da će mi jednog dana biti drago da imam ovu snimku... Bake su neka posebna priča.. Nevjerojatno požrtvovne, barem u mom slučaju. Baka Ena je zbilja bila drugačija, mnogi su je imali prilike upoznati, jer takvi ljudi kao ona su jednostavno magnet. I neki dan me na cesti zaustavila nepoznata žena da me pita kako je baka. Svi će je pamtiti po njenom duhu, pozitivi, intelektu i memoriji koju je imala, ali i talentu.. Do zadnjeg dana je recitirala najveće pjesnike bez ijedne greške i stanke, pjevala sevdah i operu svakome tko bi se našao u njenoj blizini. Kuhala, hranila i ugađala svima, tuđa sreća je bila - njena sreća'', započela je Lana svoju priču. 

''Svi su je znali i po njenim pletenicama i bijelim tenisicama u kojima je stalno hodala… Bila je 'moderna baka'.''

Čini se kako je volju i talent za pjevanje Lana dobila od svoje bake:

''Pjevala je na Radio Zagrebu kao mlada i predviđali su joj veliku opernu karijeru. Ona je ipak odabrala biti mama troje djece, a onda i baka, i prabaka… Bakice, hvala ti na svemu, tvoj vedri, raspjevani duh će uvijek biti oko nas…'' zaključila je pjevačica, kojoj su njezini fanovi izrazili sućut u komentarima. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene