Bivša NBA zvijezda ponovno je lošije. Doktori su danas izveli dva zahvata te zabranili posjete svima osim Khloe Kardashian.


Lamaru Odomu ponovno se pogoršalo zdravstveno stanje. Zbog toga su na njemu hitno izvedene dvije operacije. Cijela drama uzela je danak na njegovo psihičko stanje, piše TMZ.

Khloe Kadrashian i Lamar Odom odustali od razvoda!

Vezani članci Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Savršeno tijelo nije moglo prikriti činjenicu da je lice deformirala plastičnim operacijama Lamar Odom (Foto: Profimedia) Umirovljeni košarkaš u krevet je odveo čak 2 tisuće žena: "Bilo ih je previše, bio sam opsjednut seksom"

Prema pisanju spomenutog portala, jedan od problema odnosio se na područje prsa, no ne zna se radi li se o plućima ili srcu. Novi šokovi uzeli su danak na njegovo psihičko zdravlje pa je trenutno vrlo osjetljiv. Navodno je jako emotivan i previše uzrujan.

Doktori su navodno zabranili sve posjete Lamaru. Može ga vidjeti i s njim biti jedino Khloe Kardashian. Ona je i dalje uz njega te nije prisustvovala čak ni rođendanskoj zabavi svoje sestre Kim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook