Majka djevojke tenisača Marina Čilića puna je riječi hvale za odabranika svoje kćeri...


Pobjednik US Opena Marin Čilić glavna je tema svih medija u Hrvatskoj, ali i svijetu, a na njegov su uspjeh ponosni njegova obitelj, prijatelji, sumještani, djevojka, ali što je najvažnije i - (buduća) punica! A to je gotovo jednak uspjeh kao i osvajanje US Opena.

I oni su gledali pobjedu Marina Čilića – slavni na tribinama!

Vezani članci Marin Čilić - 5 Marin Čilić raznježio objavom, proslavio važan dan sa svojom obitelji: "Najbolji plus 1" Marin Čilić, Kristina Milković Marin Čilić i Kristina Milković postali su roditelji, tenisačeva supruga rodila je dječaka u zagrebačkoj bolnici

'Velika sam ljubiteljica sporta, a otkad sam upoznala Marina, tenis mi je na prvome mjestu. Tp mi je omiljeni sport, a Marin omiljeni sportaš. Divan je dečko, ljubazan, jednostavan, a kada bih trebala izdvojiti jednu osobinu kojom se ističe od svih ljudi koje poznajem, definitivno bi to bila njegova skromnost kojom me zapravo i oduševio. Jednostavno ga morate voljeti', rekla je Draga Milković, majka Marinove dugogodišnje djevojke Kristine, za Story.

Marin i Kristina u vezi su od 2009., a on se često šali da je ona njegova privatna psihologinja jer je Kristina diplomirala politologiju i psihologiju. Njihovu vezu odobrava i Kristinina mama.

'Znam da bi Marin mojoj kćeri skinuo zvijezdu s neba da treba, a meni kao majci to je najvažnije. To je ljubav, jednostavno rečeno. Iako su mladi, točno znaju u kojem smjeru žele da ide njihov život, a to me čini zadovoljnom i ponosnom', rekla je ponosna Draga za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook