zablistala na crvenom tepihu

Nitko joj nije bio ravan prije 15 godina kada je svojom ljepotom pokorila svijet, a ovu divu dugo nismo vidjeli!

Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta i Louis Garrel (Foto: Getty Images) Laetitia Casta i Louis Garrel (Foto: Getty Images) Laetitia Casta (Foto: Profimedia) Laetitia Casta i Louis Garrel (Foto: Getty Images) +0 Laetitia Casta za IN magazin govorila o svome suprugu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Laetitia Casta ovoga se tjedna pojavila na filmskom festivalu u Cannesu, a manekenka i glumica u elegansnom je izdanju sve ostavila bez teksta.

Francuska glumica i manekenka Laetitia Casta godinama je slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, a danas ima 43 te i dalje zadivi gdje god da se pojavi. Dugo je nismo vidjeli, a francuska ljepotica je ovoga tjedna ukrala svu pažnju na filmskom festivalu u Cannesu. Na druženju s novinarima na sebi je imala usku cvjetnu haljinu koja joj je odlično ocrtavala liniju, dok je na večernjoj premijeru filma pred fotografe stala u elegantnoj crnoj haljini.

Laetitia je tijekom zavidne karijere krasila više od 100 naslovnica poznatih časopisa poput Cosmopolitana, Voguea i Ellea, a nosila je revije najpoznatijih svjetskih dizajnera. Bila je i Victorijina anđelica, a nakon manekenske karijere odlučila je krenuti u glumačke vode. Godine 2010. utjelovila je seks-simbol Brigitte Bardot, a pojavila se u još nekoliko uspješnih filmova.

Casta je odrasla u Francuskoj, a manekensku karijeru je započela nakon što ju je otkrio fotograf Frederic Cresseaux na obiteljskom odmoru kada je imala tek 15 godina. Nije trebalo dugo da se za nju počnu otimati veliki brendovi, a od samih početaka bilo je jasno da je pred njom blistava karijera. I dok su se modne kuće doslovno otimale za nju, upravo joj je veliki dizajner, YSL predvidio karijeru uspješne glumice.

"Nije rekao da ću biti velika glumica, rekao je da ću biti glumica. Tada nisam razumjela o čemu priča, tek sam počinjala biti model, ali danas mi je jasno o čemu je pričao", priznala je Laetitia prije nekoliko godina u razgovoru za In Magazin. Prvu ulogu ostvarila je u najskupljem francuskom filmu ikad, "Asterix i Obelix protiv Cezara". Klapa je pala i filmska zvijezda je rođena. Bez obzira na uspjeh i slavu, obitelj joj je uvijek bila na prvom mjestu, te je ubrzo postala majka.

"Kad radiš ne misliš na to, ali kad gledam unatrag, puno sam napravila. Naravno, volim život. Želim više slobode, više toga što sam ja. Osjećam se više slobodno nego ikad", izjavila je u intervjuu.

Vodila je i zanimljiv privatni život. U listopadu 2001. godine rodila je prvo dijete, kćer Sahteene, čiji je otac fotograf Stephane Sednaoui. Nakon te veze bila je zaručena za talijanskog glumca Stefana Accorsija, a par je dobio dvoje djece. Ipak, ljubav nije uspjela, a Laetitia se na kraju udala za Louisa Garrela, francuskog glumca s kojim je u ožujku ove godine dobila sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene