Lijepa i razvratna

Skandalozna aristokratkinja poznata po snimci "trojca" s poznatom pjevačicom pokazala zavidnu liniju

Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lady Victoria Hervey u badiću (Foto: Profimedia) Lady Victoria Hervey (Foto: Instagram) Lady Victoria Hervey (Foto: Instagram) Lady Victoria Hervey (Foto: Instagram) +2 Mel B (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Victoria Hervey poznata po seks skandalu pokazala je zavidnu liniju u bikiniju dok je šetala plažom.

Britanska aristokratkinja Lady Victoria Hervey, poznata po skandalima kojima je potresala britansku i svjetsku celebrity scenu, prošetala se u oskudnom bikiniju koji je malo toga ostavio mašti.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić (Foto: Instagram) "Brutalno" Žanamari pozirala u plićaku i pokazala bujne obline: "Prevruće za ovo vrijeme, vrh!"

Fit pripadnica aristokracije te bivša manekenka i "it" djevojka, dokazuje kako i u dobi od 42 godine izgleda kao djevojčica. Njeno vitko tijelo i preplanulu put savršeno je naglasio mali bijeli bikini. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holiday beach vibes #ladyshipswim #neverendingsummer 🌈

Objavu dijeli Lady V (@ladyvictoriahervey)

Lady Victoria javnosti je najpoznatija po seks skandalu koji je uključivao i bivšu "Spajsicu" Mel B i njenog tadašnjeg supruga Stephena Belafontea. Naime, Lady Victoria prepustila se ne tako aristokratskom ponašanju i seksu u troje s poznatom pjevačicom i njenim nasilnim bivšim suprugom, a cijelu stvar su navodno odlučili i snimiti. 

Tako je prije dvije godine informacija o kompromitirajućoj snimci procurila u javnost i sablaznila britansku scenu. Lady Victoria bliska je prijateljica i prinčeva Williama i Harryja. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night Chinese lunar New Year celebration dinner with @piaget at @crustaceanbh #Yearofthepig 🐷 #chinesenewyear

Objavu dijeli Lady V (@ladyvictoriahervey)

Osobito je problematično što je pri brakorazvodnoj parnici, Mel B pri dokazivanju da ju je suprug zlostavljao, počela tvrditi i da ju je natjerao na seks s Lady Victoriom. Bivša "Spajsica" otkrila je da ju je tijekom 10-godišnjeg braka bivši suprug tukao, zlostavljao i prisiljavao na seks u troje, a spavao je i s njihovom dadiljom te joj čak napravio dijete. Na kraju ju je prisilo da abortira, ali prije toga je predložio svojoj tadašnjoj supruzi da svi zajedno žive te odgajaju to dijete. 

Nakon afere, Lady Victoria povukla se sa scene te se od svih optužbi odlučila braniti šutnjom. 

"“Strah ju je da će njezin seksualni život dospjeti u javnost i da će biti javno osramoćena. Posljednje što želi jest da u javnost procuri njezina snimka seksa ili da se saznaju detalji o njezinom privatnom životu te da se on povlači po sudovima”, otkrio je 2017. izvor blizak aristokratkinji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady V (@ladyvictoriahervey)

Svakako se čini da se lijepa aristokratkinja ipak uspjela oporaviti od umješanosti u ovaj skandal te da se danas više ne libi pozirati pred kamerama. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) +4 Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Celebrity Ekskluzivne fotografije: Zaljubljena Salma Hayek sa suprugom u tajnosti posjetila Brijune

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene