Tajnu o svom zdravstvenom stanju čuvala je dugih 7 godina.


Nakon dugih sedam godina Lady Gaga odlučila je konačno javno priznati da boluje od PTSP-a. Pjevačica je surovu istinu otkrila tijekom gostovanja u emisiji "Today", a psihički poremećaj od kojeg pati posljedica je silovanja koje je doživjela sa 19 godina.

Vezani članci Josipa Lisac Josipa Lisac prokomentirala izvedbu himne Lady Gage pa se usporedila s njom: "Tek kad vani vidiš nešto lijepo, shvatiš da to već imaš doma" Jennifer Lopez Pogledajte spektakl koji su Lopez i Gaga priredile na Bidenovoj inauguraciji, ovo su trenuci za pamćenje!

"Patim od PTSP-a. To nikada nikome nisam prije otkrila" kazala je pjevačica i otkrila da su joj u izlječenju najviše pomogli dobrota koju su joj iskazali doktori, obitelj i prijatelji.

"Oni su mi spasili život. Tražila sam načine za izlječenje i shvatila da je dobrota najbolji način", ispričala je Gaga tijekom posjete centru u kojem žive LGBT osobe koje su ostale bez krova nad glavom.

"Ova djeca nisu samo beskućnici niti su samo osobe u stanju socijalne potrebe. Mnogi od njih pretrpjeli su traume i na neki način su odbačeni. Ja nisam ništa bolja niti gora od njih i svi smo mi u ovome zajedno", poručila je Lady Gaga koja je godinama krila da je silovana jer nije htjela da je to obilježava.