Radi se o pjevačici Lady Gagi koja je 2018. godine osvojila i filmski svijet.

Galerija


2018. je bila njezina godina.

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Otkrivaju se detalji nove holivudske romanse: "Bio joj je rame za plakanje nakon propalih zaruka..." Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević obradila "Shallow", a među pohvalama našle su se i kritike: "Fali malo visine, Lanice"

Radi se o pjevačici Lady Gagi koja je 2018. godine osvojila i filmski svijet ulogom u kino hitu "Zvijezda je rođena".

Osebujna pjevačica tako je oduševila i glumačkim talentom, ali i prirodnim izgledom koji je njegovala kroz cijeli film na nagovor redatelja i kolege Bradleyja Coopera.

Veći dio javnosti tako se složio kako pjevačica izgleda puno bolje u takvom izdanju, nego s hrpom šminke u raznim bojama po kojoj je bila godinama poznata.

Gaga je u posljednje vrijeme promijenila i modni izričaj, pa ju tako od pojave filma u kinima na crvenim tepisima uglavnom možemo vidjeti u nosivim i elegantnim kreacijama koje joj odlično stoje.

Iako pjevačica u svaku i dalje unese dašak svoje osebujne osobnosti, sadašnje kreacije ne mogu se niti usporediti s onima koje je nosila prije i koje su redovito ostavljale javnost u čudu.

Haljina od mesa samo je jedna u nizu takvih koje su istovremeno šokirale javnost, a pjevačica je znala to isto činiti i s čudnim cipelama na vrtoglavo visoke pete za koje smo se često znali pitati kako uopće može hodati u njima.

Uvjerite se sami kolika je ta promjena u našoj galeriji. 

Zanosna Salma uživa na odmoru sa suprugom koji joj je 2011. godine priuštio skandal

Od Meghan Markle odlazi još jedna važna suradnica nakon samo 6 mjeseci rada, princ Harry očajan

Bosanka koja je zaludila Hrvate! Kada ona ispliva iz vode, muškarcima zastane dah