Lady Gaga pomaže ljudima koji su morali biti evakuirani usred strašnih požara koji su pogodili Kaliforniju.

Galerija


Tisuće stanovnika Kalifornije, koja se suočila s najvećim požarom u svojoj povijesti, evakuirano je iz svojih domova i smješteno u privremena skloništa.

Vezani članci Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Mjesecima se šuškalo da vara djevojku s pjevačicom, a sada se pojavilo i novo ime Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Glumac se vratio u požarom uništeni dom, zatekao ga je strašan prizor: ''Ovo je od njega ostalo''

Među njima je i slavna pjevačica i glumica Lady Gaga čija se vila, vrijedna milijune dolara, također našla na putu vatrenoj stihiji.

32-godišnja pjevačica je odlučila pomoći i dati podršku, učiniti nešto lijepo za sve one ljude koji su se našli u strašnoj situaciji.

"Danas je moj najdraži dan u godini, Svjetski dan dobrote. Potičem vas da svatko od vas napravi nešto lijepo, pa čak i za same za sebe", napisala je na Instagramu i podijelila fotografiju na kojoj u rukama nosi desetak pizza u kutijama za ljude koji su smješteni u kamp Crvenog križa u Los Angelesu.

"Svježe pečene, vruće pizze, kava i poklon kartice za sve u skloništu", napisala je Lady Gaga.

Tamo je provela sat i pol, družeći se s ljudima, fotografirajući, a čak je zapjevala i 98-godišnjoj starici koja je morala napustiti svoj dom. 

Podsjećamo, Lady Gaga je bila prisiljena evakuirati se iz svog doma, koji je bio okružen crnim dimom, kada se vatra počela širiti diljem Kalifornije.

"Jako sam zahvalna. Volim vas, neka Bog blagoslovi sve vatrogasce i sve ostale koji se bore protiv ove vatre. Riskirate svoje živote za nas, i ponizna sam pred vašom hrabrošću. Vi ste naši junaci", napisala je na Twitteru.

Glumac se vratio u požarom uništeni dom, zatekao ga je strašan prizor: ''Ovo je od njega ostalo''

Nekad je zavodila Brada Pitta i osvajala osmijehom: Zvijezdu legendarnog filma teško ćete prepoznati...

Dinamovac Izet i supruga Leyla uživaju u luksuzu, ali vole ga i dijeliti s drugima