Ona nikada nije bila poput drugih zvijezda. Nazivaju je čudnom, ekscentričnom, ali i ona je ipak samo obična žena.


Lady Gaga dobila je nagradu za ženu godine. Nagradu joj je dodijelio magazin 'Billboard'. Nominirana je za najbolju glumicu  za ulogu u odličnoj tv seriji  'American Horror Story: Hotel'.

Vezani članci Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL) Strava u Splitu: 60-godišnjak oko škola lijepio oglase za druženje pa više puta silovao maloljetnicu Lady Gaga Lady Gaga pokazala guzu u tangama, ovo je jedna od njezinih najgolišavijih fotografija u posljednje vrijeme

Pjevačica je bila žrtva silovanja kada je imala 19 godina. Bia je uvjerena kako je sama kriva za to zbog načina na koji se oblači i ponaša.

'Jedina osoba koja ti u toj situaciji može pomoći si ti sam. Nisam nikome pričala o silovanju punih sedam godina. Nikako to nisam mogla prihvatiti i krivila sam samu sebe. To što se dogodilo potpuno me promjenilo, promjenilo je moje misli i tijelo', rekla je Gaga.

Dodala je i kako bol ne treba čuvati za sebe i kako svo to 'smeće' treba iz sebe izbaciti. Iako je dobitnica brojnih nagrada, ova za najbolju glumicu joj je posebno draga. Želi iskoristiti pozornost koju trenutno ima kako bi pomogla žrtvama seksualnog nasilja da se što prije i bezbolnije oporave.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook