Nastup Lady Gage na Super Bowlu trajao je 13 minuta, a gledalo ga je više od 100 milijuna ljudi.


Priliku da nastupi na Super Bowlu, jednom od najvećih sportskih, ali i društvenih događanja u Americi, ove godine imala je Lady Gaga. Kontroverzna pjevačica priredila je pravi spektakl za publiku i gledatelje, a svojim nastupom na finalu Super Bowla poslala je i snažnu političku poruku.

Vezani članci Lady Gaga i Ariana Grande Briljirale na dodjelama MTV VMA nagrada pa s maskama na licu poslale jasnu poruku Slika nije dostupna IZVANREDNO! Nismo znali da Lady Gaga može OVAKO pjevati!

Gaga je na pozornicu "sletjela" iz zraka, a svoj nastup otvorila je pjesmom "God Bless America" koju je posvetila podijeljenom američkom društvu. Nakon nje otpjevala je pjesmu "This Land Is Your Land", inače svojevrsnu himnu koju ovih dana pjevaju protivnici Trumpove imigracijske politike. Njezin spektakularan nastup trajao je 13 minuta, a gledalo ga je više od 100 milijuna ljudi.

Lady Gaga za ovu prigodu odjenula je svjetlucavi seksi triko zbog kojeg su njezine neviđene akrobacije bile u prvom planu. Nastup su naravno popratili i specijalni efekti, kao i gomila plesača koji su je pratili na bini. Njezin nastup na društvenim mrežama pohvalile su brojne zvijezde među kojima su i voditeljica Ellen DeGeneres, Ivanka Trump i slavni glazbenik Nile Rodgers.  Ovo je jedan od onih nastupa koji će se zasigurno još dugo pamtiti.