Od kolovoza ćete moći kupiti modni dodatak iz kolekcije pod nazivom 'Love Bravery'.


Lady Gaga i Elthon Jhon već su od prije bili poznati po suradnji u glazbenom svijetu, a sada su konačno odlučili zakoračiti u 'modne vode' i napraviti kolekciju koja će biti pristupačna svima. Nova modna suradnja pogotovo je razveselila njihove obožavatelje, a budući da su oboje poznati po svojoj predanoj borbi prema predrasudama naziv 'Love Bravery' usko je vezan i uz njihove fondacije.

Vezani članci Čizme i sandale (Foto: sadanduseless.com) Odjevni hibrid koji dokazuje da se moda stvarno otela kontroli Ogi Antunac (Foto: Maja Kljaić) Svjetski uspjeh pred domaćom dizajnericom Ogi Antunac: Kolekcija spremna za inozemno predstavljanje

Podsjetimo Lady Gaga je zajedno s majkom Cynthiom Germanottom 2012. pokrenula zakladu pod nazivom 'Born this Way' koja je u protekle dvije godine uložila mnogo novca u učenje, vještine i povezivanje mladih ljudi na kojima svijet ostaje. Elthon Jhon 1992. godine pokrenu je svoju zakladu 'AIDS foundation' koja se bori protiv svih uzroka nastanka ove opake bolesti širom svijeta.

U njihovoj modnoj liniji biti će dostupne majice, torbe, kape, pa čak i skejtbord!
Elthon Jhon i Lady Gaga četvrtinu prihoda od prodaje donirati će upravo svojim dobrotvornim organizacijama. Poznavajući njihov osebujni stil možemo pretpostaviti da će kolekcija biti i više nego zanimljiva.