Koja je najbolja?

'Bitka' dekoltea: Skinule maske i pokazale svoju seksi stranu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su mnoge zvijezde došle u paru, bilo je i onih slavnih dana koje nisu htjele dijeliti pozornost – zato su nosile i seksi dekoltirane haljine.

Svečanost u Los Angelesu u čast redatelja Quentina Tarantina i Barbare Kruger,  okupila je brojne slavne zvijezde povodom gala LACMA umjetničke večere.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 4 ups! Raskošne Selenine obline pale su u drugi plan zbog njezina lica, blicevi fotoaparata otkrili su gaf njezina vizažista

LACMA Oči samo za jednu ženu: One su njihove muze!

Nakon Halloweena slavne dame uskočile su manje strašne toalete i pokazale svoju seksi stranu. Tako je 45-godišnja Jennifer Lopez nosila seksi dekoltiranu haljinu koja joj je savršeno stajala kao i duplo mlađoj pjevačici Seleni Gomez koja je nosila sličan model samo u svjetlijoj nijansi.

Za dovažan izgled odlučila se i glumica Amy Adams, pa je borba dekoltea mogla započeti! Gala večer uvode je za nadolazeće glamurozne događaje, dodjele, kao i za božićne i novogodišnje planove.

Na zabavi je bila i glumica Demi Moore koja se povukla iz javnog života pa je se rijetko vidi na javnim događajima, no zato to nije slučaj sa slavnim parom Kim Kardashian Kanyeom Westom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene