Navodno Kylie Minogue ima novu ljubav. I nitko ne može vjerovati da se radi baš o njemu.


Burne reakcije izazvala je tvrdnja australskog magazina Idea, u kojoj navode da je Kylie Minogue pronašla novu ljubav. Nije dugo prošlo otkad jeKylie prekinula s 29-godišnjim britanskim glumcem Joshuom Sasseom, a već je prohodala s novim muškarcem. I to ne bi bilo ništa neobično da se ne radi, barem ako je vjerovati tvrdnjama magazina, o engleskom princu.

Vezani članci Princ Andrew i Kraljica (Foto: Getty Images) Pedofilski skandal koštao ga podrške obitelji? Kraljica odlučila "oprati ruke" od svog razvratnog sina Monika Jakišić (Foto: Instagram) Princa optuženog za pedofiliju povezivali i s atraktivnom Hrvaticom, pričalo se i o zarukama

57-godišnji princ Andrew i lijepa Kylie navodno su u tajnoj vezi već neko vrijeme, a sve je krenulo na njegovu inicijativu. "Spontano ju je nazvao kad je čuo da je opet slobodna. U početku joj je bio rame za plakanje, ali strast između njih se brzo rasplamsala. Andrew je bio potpuno opčinjen njome, a navodno ni njegova majka ne bi imala ništa protiv toga da Kylie ubrzo postane članica kraljevske obitelji", tvrdi magazin, a prenose britanski mediji.

Kylie se nikad nije udavala, dok Andrew iza sebe ima brak sa Sarom Fergunson, s kojom je dobio i kćeri - princeze Beatrice i Eugenie. Njezini obožavatelji su u čudu i ne vjeruju u takve informacije. Nazvali su ih stoga prvotravanjskom šalom. "Pa taj čovjek joj nije ni do koljena! Ovo ne može biti istina", komentari su obožavatelja na društvenim mrežama.