ups...

Reality sestra hvalila se fotkama kraj bazena u novoj vili, no fanovi je ismijali zbog jednog krivog detalja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner prije nekoliko je dana kupila novi raskošni dom, a fotografije kraj bazena koje je objavila na Instgaramu krivo je obradila.

Slavna milijarderka Kylie Jenner objavila je fotografije na kojima uživa u bazenu svoje nove vile, no njezinim obožavateljima za oko je zapela druga stvar.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Jenner je, naime, slučajno objavila fotografiju koja nije dobro obrađena, a maknula ju je 20 minuta kasnije, piše Daily Mail. 22-godišnja Kylie poigrala se s čarima obrade fotografija te joj je promaknuo detalj kraj bazena, koji je, kako se činilo, bio potpuno iskrivljen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

taco tuesday

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Na Instagramu ima više od 1,7 milijuna pratitelja, a brojni od njih komentirali su da je Kylie kraljica fotošopa te su je ismijali.

Kylie je prije nekoliko dana kupila raskošno imanje na koje se odmah i uselila, a objavljene su i fotke njezine nove vile. Slavna reality sestra u samoizolaciji je sa svojom kćeri Stormi, a pridružio im se i njezin bivši dečko i otac njezine Travis Scott.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene