Kylie Jenner posjetila je prijateljicu Stassie Karanikolaou proteklog vikenda na Beverly Hillsu, a fotografi su je uhvatili u ležernom izdanju u kakvom je već dugo nismo vidjeli.

Galerija


Milijarderka i reality zvijezda Kylie Jenner često podsjeća svojih 171 milijun obožavatelja na Instagramu zašto ostati kod kuće u vrijeme pandemije koronavirusa, no i ona sama odlučila je uzeti predah od karantene.

Vezani članci Kylie Jenner - 8 Milijunašica jednim potezom navukla bijes pratitelja: ''Tek prohodaloj kćeri je kupila torbicu od 15 tisuća dolara, a sad nas ovo traži?'' Kylie Jenner Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Slavna sestra posjetila je prijateljicu Stassie Karanikolaou proteklog vikenda na Beverly Hillsu, a fotografi su je uhvatili u ležernom izdanju u kakvu je već dugo nismo vidjeli. 22-godišnja Kylie bila je potpuno bez šminke pa je pokazala svoju drugu stranu koju njezini obožavatelji nisu navikli vidjeti. 

Fotografije Kylie Jenner bez make up-a možete pogledati OVDJE.

Jenner, koja je inače vlasnica linije kozmetike zahvaljujući kojoj može uživati u luksuznom životu, djelovala je sretno i neopterećeno, a kosu je svezala u visoki rep. U posjet prijateljici odlučila je krenuti i bez cipela na nogama.

Tijekom samoizolacije Kylie se najviše oslanja na svog bivšeg dečka, s kojim ima i kćer Stormi, Travisa Scotta, a bivši par sve više vremena provodi zajedno. Brojni američki mediji nagađaju i da su se pomirili, no potvrde s njihove strane i dalje nema.

Znamo ga kao seksi odvjetnika, u braku je već 16 godina, a bio je cimer s kolegama iz popularne serije