Tuš Kylie Jenner postao je predmet izrugivanja na Twitteru zbog preslabog pritiska vode. O svemu se oglasila i mlada milijunašica.

Galerija


Mlada milijunašica Kylie Jenner (23) izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što je na Instagramu objavila video luksuzne kupaone.

Vezani članci Vila Jennifer Garner Bitka za Božić: Pogledajte milijunske domove slavnih ukrašene za blagdane, jedna obitelj posebno si je dala oduška Charlize Theron - 1 Holivudska ljepotica ismijala mladu milijunašicu i dobila veliku podršku: "Rasturila si"

Pratiteljima je za oko zapeo jedan detalj koji je mnoge začudio i nije trebalo dugo mlada milijunašica postane predmet izrugivanja.

"Kylie živi u vili od 35 milijuna dolara i ovo je pritisak vode na njenom tušu", primijetila je jedna korisnica Twittera, a uslijedila je lavina sličnih komentara.

"Pritisak je preslab, a i glava tuša je premala", "Zamislite da ste bogati i da imate ovakav tuš", "Kylie je toliko opuštena da joj čak ni tuš ne stvara pritisak", samo su neki od mnogobrojnih tvitova koji su Kylie i njezin tuš smjestili među top trendove na društvenoj mreži.

O svemu ubrzo oglasila i sama Jennerica, i to još jednim videom tuša.

"Dobro jutro svima. Dan je divan, a sve što ja vidim na internetu je moj j***ni tuš", započela je Kylie u svojim Instagram Storyjimai zatim objasnila kako se tuš koji je snimila nalazi u njezinom uredu nakon čega se zaputila u kupaonu svojeg luksuznog doma.

"Ovo je moj pravi tuš u mojoj kući. Savršen je!" govorila je dok je se hvalila modernim tušem na kojem se može namjestiti točna temperatura vode i čiji je pritisak itekako zadovoljavajuć, kako je istaknula i sama.

"Hvala svima na brizi", poručila je na kraju videa kojim je brzo ušutkala trolove.

Mira je 35 godina ljubila redatelja Gorana Gajića, bili su jači od svih nedaća, a jednom je ispričala kako je njihova ljubav zapravo započela

Neprepoznatljive Indira, Maja, Ella: Pogledajte kako su domaće zvijezde izgledale na početku karijere!