Slavne sestre Kendall i Kylie Jenner objavile su očito fotošopiranu fotku na Instagramu.

Galerija


Najmlađe članice klana Kardashian-Jenner, sestre Kylie i Kendall, ponose se time koliko se njihovi stilovi odijevanja i života razlikuju. Kendall je čednija, mršava manekenka koja suvereno kroči modnim pistama, dok je Kylie raskošna dama neodoljivih atributa koja upravlja carstvom šminke. 

Vezani članci Kim Kardashian Ovu obitelj proslavila je snimka seksa jedne od sestara, a navodno ju je u javnost pustila upravo njezina majka Sestre Kardashian Pogledajte koliko su se slavne sestre promijenile u 14 godina, zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe

Iako se bave drugačijim poslovima, Kendall i Kylie jako su bliske, pa su sada svoje fanove odlučile počastiti izazovnom fotkom na Instagramu. Slikanje u minijaturnim krpicama nije im strano, a sada su pozirale zajedno u malenim gaćicama i otkrile sve svoje čari. 

Sigurni smo da su željele zadiviti pratitelje svojim tijelima, no od jednog pogleda na njihovu fotografiju svima je na pamet palo samo jedno - pretjerano su se fotošopirale. Naime, donji lijevi kut fotografije izgleda vrlo čudno, a tjelesne proporcije ljepotica nisu skladne. Kendall ima jako veliku šaku, a ultratanak i definiran struk, dok Kylieina potkoljenica izgleda pomalo bizarno uvećano. 

S obzirom na sve, ove seksi sestre dobile su manje lajkova no što su očekivale, a iako su im mnogi i dalje izražavali obožavanje u komentarima, neki su komentirali kako bi bilo bolje da se nauče koristiti fotošopom ako ga već misle koristiti. 

Kraljica Halloweena ove je godine uspjela sve sablazniti: "Hvata me jeza, ovo je prestrašno"