Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bila je to situacija koju će pamtiti do kraja života.


Glumački par Kurt Russell i Goldie Hawn zajedno su 34 godine, a tijekom svoje veze doživjeli su brojne zanimljive trenutke za pamćenje. Jedan od njih dogodio se na početku njihove veze, a bio je obilježen policijskim upadom, otkrio je Russell u jednom televizijskom gostovanju.

Vezani članci Goldie Hawn i Kurt Russell (Foto: Profimedia) Na prvom spoju provalili su u kuću: Brak im nema smisla, ali oni se vole više od 35 godina Kurt Russell (Foto: Profimedia) Trebat će vam koji trenutak da prepoznate koji se glumac nalazi iza guste sijede brade i kose

Naime, tijekom seksa na njihovom prvom spoju u sobu upala policija otkrio je 66-godišnjak. ''Gledali smo film nakon čega smo otišli na plesnjak. Odlično sam se zabavljao s njom i zaključili smo kako ne želimo da noć završi pa smo otišli u kuću koju je nedavno kupila kako bi je renovirila. Završili smo na katu, razgledavali imaginarni namještaj u imaginarnoj spavaćoj sobi i odjednom smo se, vrlo realistično, seksali, kad nam je upala policija'' otkrio je Russell, prenosi Just Jared.

Policajci su mislil da se radi o provali jer su morali provaliti u kuću da bi ušli budući da je u tijeku bilo renoviranje. '' Bilo je bizarno i čudno", zaključio je Kurt.