Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni i Helena Christensen izašle su u zlatnim haljinama, a u pozadini je svirao singl "Freedom" Georgea Michaela. Posveta je to Gianniju Versaceu.


Donatella Versace izvela je nešto sjajno na Milanskom tjednu mode. Naime, na zatvaranju Versaceove revije, dizajnerica je izašla i prošetala pistom u društvu kultnih supermodela 90-ih. Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni i Helena Christensen izašle su u zlatnim haljinama, a u pozadini je svirao singl "Freedom" Georgea Michaela.

Vezani članci Kaia Gerber, Cindy Crawford U pauzi od golišavih fotki s popularnom majkom neprepoznatljiva prošetala gradom Slika nije dostupna Vječna ljepota supermodela u mirovini

Campbell i Crawford bile su zvijezde tog spota. Cijela revija posveta je preminulom Gianniju Versaceu pa su sve manekenke izrazile sreću što su bile dio tog spektakla. Sretne su i jer ih je Donatella ponovno okupila. Zaista, prizor budi sjećanja! A cure i dalje rasturaju! Svaka čast!

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on