Turska verzija Severine

Kud svi Turci... Heroji sapunica pjevuše Severinu, obožavaju naš grad, govore hrvatski...

Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju istanbulska nevjesta SPLASH novo Dilara - Istanbulska nevjesta (Foto: PR) Dilara - Istanbulska nevjesta (Foto: PR) +0 Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) Galerija

"Istanbulska nevjesta" jako je brzo osvojila gledatelje Nove TV. Za uši im je zapela Dilara, koja je nedavno pjevala melodiju koja neodoljivo podsjeća na Severinine "Tridesete".

Serija "Istanbulska nevjesta" jako je brzo osvojila gledatelje Nove TV, koji svake večeri uživaju u ljubavnoj priči za pamćenje. Za uši je tako mnogima zapela melodija koju je proteklog utorka u seriji pjevala Dilara. Naime, pjesma melodijom neodoljivo podsjeća na Severinin hit singl "Tridesete". Originalnu verziju pjesme izvodi Sibel Tuzun, a zove se Kacin Kurasi. Nije ovo prva i jedina poveznica između nečeg hrvatskog i turskog.

Pogledaj i ovo Severina - 2 Dirljivi trenutak Na Noćnom maršu Severini je jedan muškarac uručio poklon koji ju je rasplakao: ''Nosit ću ovo rado!''

Turci, naime, obožavaju naše more. Ayça Varlıer iz serije "Gumuš" posjetila je prije nekoliko godina Dubrovnik u društvu svog dečka. Iznenadila se jer su je mnogi obožavatelji prepoznali i zaustavljali tijekom šetnje gradom. U Dubrovniku je provela sedam dana. Dubrovnik je posjetila i njezina kolegica Hatice Şendil, protagonistica serije "Dila", koja je tamo također boravila s dečkom. Zgodni Boran-aga, kojeg se obožavateljice sjećaju iz serije "Sila", Dubrovnik je posjetio 2013. godine. Došao je u društvu prijatelja i obećao se vratiti jer je potpuno oduševljen tim gradom.

Dilara - Istanbulska nevjesta (Foto: PR) Dilara - Istanbulska nevjesta (Foto: PR) Foto: PR

Možda ih je da posjete Dubrovnik nagnala serija "Tuđi život" tijekom koje se priča o odlasku na rehabilitaciju u taj grad. Osim toga, glavni negativac Harun priča svojoj voljenoj Dilari na hrvatskom. "Ti si moje pijanstvo. Niti sam se od tebe otrijeznio, niti se mogu otrijezniti, niti se želim otrijezniti", rekao je Harun na hrvatskom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene