"Istanbulska nevjesta" jako je brzo osvojila gledatelje Nove TV. Za uši im je zapela Dilara, koja je nedavno pjevala melodiju koja neodoljivo podsjeća na Severinine "Tridesete".

Galerija


Serija "Istanbulska nevjesta" jako je brzo osvojila gledatelje Nove TV, koji svake večeri uživaju u ljubavnoj priči za pamćenje. Za uši je tako mnogima zapela melodija koju je proteklog utorka u seriji pjevala Dilara. Naime, pjesma melodijom neodoljivo podsjeća na Severinin hit singl "Tridesete". Originalnu verziju pjesme izvodi Sibel Tuzun, a zove se Kacin Kurasi. Nije ovo prva i jedina poveznica između nečeg hrvatskog i turskog.

Vezani članci Severina Severina na krevetu pozirala u ultrakratkim hlačicama i pokazala gole noge, neke je zaintrigralo mjesto na kojem se nalazi Severina Pogledajte kako je Severina izgledala prije 12 godina na snimanju "Farme" i čime je to osvojila gledatelje

Turci, naime, obožavaju naše more. Ayça Varlıer iz serije "Gumuš" posjetila je prije nekoliko godina Dubrovnik u društvu svog dečka. Iznenadila se jer su je mnogi obožavatelji prepoznali i zaustavljali tijekom šetnje gradom. U Dubrovniku je provela sedam dana. Dubrovnik je posjetila i njezina kolegica Hatice Şendil, protagonistica serije "Dila", koja je tamo također boravila s dečkom. Zgodni Boran-aga, kojeg se obožavateljice sjećaju iz serije "Sila", Dubrovnik je posjetio 2013. godine. Došao je u društvu prijatelja i obećao se vratiti jer je potpuno oduševljen tim gradom.

Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram)
Dilara - Istanbulska nevjesta (Foto: PR) Foto: PR

Možda ih je da posjete Dubrovnik nagnala serija "Tuđi život" tijekom koje se priča o odlasku na rehabilitaciju u taj grad. Osim toga, glavni negativac Harun priča svojoj voljenoj Dilari na hrvatskom. "Ti si moje pijanstvo. Niti sam se od tebe otrijeznio, niti se mogu otrijezniti, niti se želim otrijezniti", rekao je Harun na hrvatskom.